Lär dig löneförhandla – privat sektor

Välkommen att lära dig mer om hur löneförhandlingsprocessen går till. Seminariet vänder sig till dig som är fackligt förtroendevald i privat sektor.

På seminariet kommer vi att gå igenom processen för löneförhandling från det inledande arbetet till utvärdering av förhandlingen.

Vi går igenom de olika stegen i processen och ger tips och råd hur löneförhandlingsdelegationen kan genomföra löneförhandlingsprocessen.

Seminariet är kostnadsfritt och du som fackligt förtroendevald har rätt att delta på betald arbetstid. Seminariet sker digitalt och möteslänk kommer att skickas ut senast dagen innan seminarietillfället.

Seminarieledare

På seminariet får du möta förbundsjuristerna Oskar Holmer och Rita Georgiadis.

Oskar Holmer, förbundsjurist. Foto: Sören Andersson
Rita Georgiadis, förbundsjurist. Foto: Sören Andersson

Välkommen!

Relaterade kurser

Visa alla kurser
En introduktion till projektering
Just nu – 20 % rabatt

En introduktion till projektering

Sveriges Arkitekter erbjuder en webbaserad kurs i projektering för dig som vill bli trygg i byggprocessens skeden från tidig skiss fram till genomförande.

Datum::Digital – gå när du vill!
PBL för privatpraktiserande arkitekter
Webbutbildning

PBL för privatpraktiserande arkitekter

Den här webbutbildningen riktar sig i första hand till dig som är privatpraktiserande arkitekt. Den kan också vara till nytta för dig som jobbar som teknisk konsult eller i byggbranschen och vill lära dig mer om PBL och byggreglerna.

Datum::Digital – gå när du vill
PBL för landskapsarkitekter
Webbutbildning

PBL för landskapsarkitekter

Den här webbutbildningen riktar sig till dig som jobbar som landskapsarkitekt, eller till exempel som landskapsingenjör, och som kommer i kontakt med plan- och bygglagstiftningen vid utformning av utemiljöer, gator, parker och landskap.

Datum::Digital – gå när du vill