Lär dig löneförhandla – privat sektor

Välkommen att lära dig mer om hur löneförhandlingsprocessen går till. Seminariet vänder sig till dig som är fackligt förtroendevald i privat sektor.

På seminariet kommer vi att gå igenom processen för löneförhandling från det inledande arbetet till utvärdering av förhandlingen.

Vi går igenom de olika stegen i processen och ger tips och råd hur löneförhandlingsdelegationen kan genomföra löneförhandlingsprocessen.

Seminariet är kostnadsfritt och du som fackligt förtroendevald har rätt att delta på betald arbetstid. Seminariet sker digitalt och möteslänk kommer att skickas ut senast dagen innan seminarietillfället.

Seminarieledare

På seminariet får du möta förbundsjuristerna Oskar Holmer och Rita Georgiadis.

Oskar Holmer, förbundsjurist. Foto: Sören Andersson
Rita Georgiadis, förbundsjurist. Foto: Sören Andersson

Välkommen!

Relaterade kurser

Visa alla kurser
Rabatt på utbildningar hos Approvus
Kurs

Rabatt på utbildningar hos Approvus

Sveriges Arkitekter erbjuder via utbildningsföretaget Approvus rabatterade certifieringsutbildningar inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL. De erbjuder utbildningar för dig som står inför en ny- eller omcertifiering.

Datum::Flera tillfällen under hösten
Detaljens betydelse – trä
Kurs

Detaljens betydelse – trä

Trä är ett tidlöst material som har blivit väldigt intressant och uppmärksammat under de senaste åren. Kursen fokuserar på materialet trä både som ett spännande alternativ för byggnadsstomme av reglar, limträ eller KL-skivor, men också som ett material för fasader.

Datum::
Ombyggnadsarkitektur
Nytt professionsprogram!

Ombyggnadsarkitektur

Sveriges Arkitekter presenterar ett helt nytt professionsprogram för arkitekter i kulturmiljö, återbruk och projekteringsmetodik. Bredda din kompetens som arkitekt genom att skaffa förståelse för vilka specialister som krävs i ombyggnadsprojekt.

Datum::
Fullbokad