Vad tyckte du om årets Arkitekturgala?

Vi vill alltid bli bättre och hoppas därför att du kan ta dig tid att svara på några frågor om din upplevelse av årets gala. Enkäten tar bara ett par minuter att fylla i. Tack på förhand!

Till enkäten
Årets scenograf bygger på lån och återbruk

Årets scenograf bygger på lån och återbruk

Årets scenografi, såväl till scenen på kulturhuset som till festerna i Stockholm, Göteborg och Malmö, tar utgångspunkt i temat förändring och bygger helt på återbruk och lån.
Årets tema är förändring

Årets tema är förändring

Samhället befinner sig i en snabb förändringsprocess som måste öka takten om vi ska nå våra klimatmål. Hur ändrar vi riktning och rör oss framåt? Om det handlar Arkitekturgalan.
Årets program

Årets program

En livesändning med inbjudna nationella och internationella gäster som inspirerar och delar tankar på temat förändring. Programmet sänds från Kulturhuset i Stockholm och leds av Parisa Amiri, med Torun Hammar som bisittare.

Arkitekturgalans partners

De företag vi samarbetar med kring galan stöttar bra arkitektur på olika sätt. I samband med Arkitekturgalan har de tagit fram flera intressanta erbjudanden till arkitektkåren. Vi riktar ett varmt tack till våra partner som möjliggör Arkitekturgalan 2022!

Se vad våra partner erbjuder

Ännu mer om Arkitekturgalan

Sedan 2012 har Arkitekturgalan varit Nordens största mötesplats för arkitektur. Ett event som bjuder på inspiration och kunskap och där årets bästa arkitektur får pris. Guldstolen, Kasper Salin-priset, Kritikerpriset, Landskapsarkitekturpriset, Planpriset, Trafikverkets arkitekturpris och Ung Svensk Arkitektur – alla vinnare avslöjas under eftermiddagen den 7 april 2022. Läs mer om arbetet med årets gala.