Sveriges Arkitekter Skåne

Sveriges Arkitekter Skånes mål är att bidra till kunskap, inspiration och nätverksbyggande för våra medlemmar.

Evenemang

Sveriges Arkitekter Skåne är en uppskattad organisatör av evenemang för alla arkitekturintresserade i vår region. Vi anordnar kvällar med föreläsningar och diskussioner, samt seniorverksamhet med studiebesök. Ett exempel är samtalsserien Tre Om som inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden.

Vi samarbetar också med olika arkitekturinitiativ, andra organisationer och verksamheter samt deltar i juryarbeten och liknande.

Vår mötesplats är Form/Design Center i Malmö som också är basen för Sveriges Arkitekters första regionala kontor.

Missa inget

Information från Sveriges Arkitekter Skåne är alltid markerat i grönt i nyhetsbrevet. Så här såg det inför ett event tidigare i höst.

Se till att du håller dig uppdaterad så att du inte missar någon av våra aktiviteter. I Sveriges Arkitekters nationella nyhetsbrev, som går ut klockan 13.00 varje onsdag, hittar du information från oss. Håll utkik efter ett grönt block i brevet. Följ oss också på sociala medier: LinkedIn, Facebook och Instagram.

Längre ner på denna sida hittar du också de kommande evenemangen under vinjetten “På gång”.

Seniorarkitekterna – program 2024
Skåne

Seniorarkitekterna – program 2024

Sveriges Arkitekter Skåne har en mycket aktiv seniorverksamhet med många välbesökta och uppskattade studiebesök. Här är det preliminära programmet för 2024.
Publicerad:
Föreslå delegater till stämman 2024
Skåne

Föreslå delegater till stämman 2024

Vill du påverka Sveriges Arkitekters verksamhet eller vet du någon som hade gjort det bra? Här har du chansen att föreslå dig själv eller någon du tror är lämplig till en plats på stämman.
Publicerad:
Radikala samarbeten
Skåne

Radikala samarbeten

Under hösten kommer Sveriges Arkitekter Skåne att köra öppna samtal med utgångspunkt i ett utforskande av samarbetets möjligheter.
Publicerad:
Tre Om – Att verka över gränser
Skåne

Tre Om – Att verka över gränser

Sveriges Arkitekter Skånes samtalsserie Tre Om inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. I det tredje samtalet fokuserar vi på internationalitet och att arbeta över gränserna.
Publicerad:
Tre om – Arkitekten som innovatör
Skåne

Tre om – Arkitekten som innovatör

Sveriges Arkitekter Skåne samtalsserie Tre Om inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. Andra samtalet.
Publicerad: