Sveriges Arkitekter Studenterna

Sveriges Arkitekters studentorganisation som samlar studenter från landets nio arkitekturskolor. Vi jobbar med att bevaka frågor som är gemensamma för alla studenter. Kärnan i verksamheten är utbytet mellan arkitekturdiscipliner, skolor och årskurser samt kopplingen till arbetslivet och arkitektursverige.

Styrelsen består av från vänster till höger: Maija Virkki (sekreterare), Ottilia Ljung (kommunikatör), Linnéa Hanell (ordförande), Emma Vo (vice ordförande), Linus Fridén (projektledare)

Studenterna består av totalt 2 700 medlemmar utspridda på nio avdelningar, från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi fungerar som en egen organisation under Sveriges Arkitekter och har en fristående styrelse och egna styrdokument. Vår nationella styrelse består av en ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör och kommunikatör. 

Följ oss på facebook och instagram

Architecture and Spatial Justice
Student

Architecture and Spatial Justice

Missade du föreläsningen med Dr. Dana Cuff, Director of the design research studio cityLAB den 9 september 2021? Ingen fara - nu finns seminariet att se på Sveriges Arkitekters YouTube-kanal.
Publicerad:
Val – Sveriges Arkitekter Studenterna 2022
Student

Val – Sveriges Arkitekter Studenterna 2022

Nu är det dags att ansöka för att bli en av Sveriges Arkitekter Studenternas förtroendevalda för verksamhetsperioden 2022.
Publicerad:
Frågor och svar för dig som är som student
Student

Frågor och svar för dig som är som student

På grund av coronapandemin har vi ett stort tryck på vår medlemsrådgivning. Många studenter frågar om arbetsmarknaden, a-kassan eller sitt medlemskap. Här hittar du de vanligaste frågorna som kommer in till oss.
Publicerad: