Sveriges Arkitekter Studenterna - Sveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Sveriges Arkitekter Studenterna är Sveriges Arkitekters studentorganisation och samlar studenter från landets nio arkitekturskolor. Vi jobbar med att bevaka studentgemensamma frågor och fungerar som en plattform där kärnan i verksamheten är utbytet mellan arkitekturdiscipliner, skolor och årskurser samt kopplingen till arbetslivet och arkitektursverige.

Vi består av totalt 2700 medlemmar utspridda på våra nio studentavdelningar, från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi fungerar som en egen organisation under Sveriges Arkitekter och har en fristående styrelse och egna styrdokument. Vår nationella styrelse består av en ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör och kommunikatör. Läs mer om våra förtroendevalda och våra styrdokument här.

Studerar du till byggnadsarkitekt, inredningsarkitekt, landskapsarkitekt eller fysisk planerare? Då ska du såklart vara medlem hos oss. Bli studentmedlem i Sveriges Arkitekter!

I vår verktygslåda hittar du som redan är medlem allt du kan tänkas behöva för att engagera dig i Sveriges Arkitekter Studenterna.


Nu kan du söka poster inför 2020


val2020

Dags för VAL 2020! Sveriges Arkitekter Studenterna söker nu till följande poster. Ditt engagemang är viktigt för vår organisation och i en nationell roll får du en god insikt i...


Bli studentmedlem idag!Projektansökan

En stor del av vår verksamhet är de projekt och workshops som våra medlemmar driver och anordnar. Gemensamt för dem alla är att de har en tydlig koppling till arkitektur samt främjar möten mellan olika studentavdelningar.

Projektverksamhet

En stor del av ArkitektStudenternas verksamhet består av projekt och workshops. Du som medlem kan anordna projekt med hjälp av ArkitektStudenterna och därigenom söka sponsring.


AktuelltArkitekttävlingar för studenter