Din karriär

Sveriges Arkitekter finns för dig var du än befinner dig i karriären. Som medlem kan du utvecklas i din yrkesroll genom våra kurser, seminarier och event. Du kan också ta hjälp av våra karriärrådgivare när du behöver råd om vart du är på väg och vad ditt nästa steg kan vara. Vi ger dig råd, svarar på frågor och utmanar dig att tänka i nya banor.

Karriärrådgivning

Har du funderingar kring vad som är nästa steg i din karriär? Sveriges Arkitekter arbetar med personlig rådgivning för att hjälpa dig vidare i din yrkesutveckling oavsett var du befinner dig. Tveka inte att höra av dig.

Karriärrådgivning

Rusta dig i tuffa tider

Här samlar vi länkar till kurser, föreläsningar och annat som kan vara bra att ha koll på när arbetsmarknaden är tuff. Tips till dig som är arbetslös och för dig som vill rusta dig för att minska risken att bli det.

Läs mer

Gå en kurs

Sveriges Arkitekters kurser och program hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll som arkitekt. Vi erbjuder dig som medlem vidareutbildning med fokus på det som rör din profession. Du kan välja mellan program och kurser, men även seminarier, nätverksstöd, rådgivning med mera.

Kurser

Arkitektsvenska

Arkitektsvenska är ett läromedel i svenska som andraspråk riktat till dig som är arkitekt och har ett annat modersmål än svenska. Ladda ner boken gratis. Kompletterande ljudfiler, ordkort och facit hittar du också här.

Läs mer