Om våra kurser

Sveriges Arkitekters kurser är specialanpassade för dig som är arkitekt. Vi erbjuder allt från längre professionsprogram till kortare kurser – både fysiska och digitala.

Förtroendet för arkitekten är nu som tidigare högt. Vår kompetens efterfrågas samtidigt som omvärldens trender gör långsiktiga avtryck i vår livsstil och därmed i våra uppdrag. Sveriges Arkitekter följer därför utvecklingen för att kunna erbjuda orienterande och fördjupande kurser som är relevanta för våra medlemmar. Finns tillräckligt stort intresse sätter vi gärna samman andra kurser efter önskemål på ämne eller plats. Kontakta då våra kursansvariga med förslag – mejla till kompetens@arkitekt.se.

”Vi får ofta höra att Sveriges Arkitekters kurser ger många aha-upplevelser. Mycket tack vare mötet med arkitektkollegor från olika städer, discipliner och kontor – både bland föreläsare och andra kursdeltagare. Det här kallar vi för kollegialt lärande och är lite unikt för våra kurser. Kursleverantörer finns det en uppsjö av men mycket få med fokus på just arkitekters behov.”

Eva Minoura, programansvarig Sveriges Arkitekter

Från och med 2021 erbjuder vi helt digitala kurser som gör att du kan kompetensutveckla dig när och var det passar dig. Först ut var kursen “En introduktion till projektering.” som i januari 2022 har fått sällskap av kursen för dig som funderar på att ta “Steget till eget”.

kontakt

Vill du veta mer om våra kurser?

Kontakt

Eva Minoura

Programansvarig arkitektur/kompetensSkicka e-post08-505 577 46
Kontakt

Ingegärd Gyllenswärd

Arkitekturteamschef / programansvarig arkitektur/kompetensSkicka e-post08-505 577 48