Arkitekturdagarna i Malmö

Under två dagar i september arrangerar Sveriges Arkitekter på Form/Design Center det årliga evenemanget Arkitekturdagarna – ARKDGR. Målet för evenemanget är att lyfta fram arkitektur och arkitektrollen på ett sätt som är framtidsinriktat och diskuterande.

I år hålls dagarna 1–2 september 2021 och bjuder på spaningar från de fem nordiska huvudstäderna, ett samtal om Skönhet, Digital Material Practice, Architecture in the Anthropocene och mycket mer.

Mingel, föreläsningar, debatt och diskussion präglar dagarna och genomförs i samarbete med olika organisationer – både lokalt, nationellt och internationellt. En mötesplats för arkitekter under två dagar i början av september. Arkitekturdagarna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs, du följer dem live här på webben eller upplev det på plats på Form/Design Center.

Arkitekturdagarna i Malmö äger rum i början av september varje år.

Sveriges Arkitekter på Form/Design Center

Sveriges Arkitekter på Form/Design Center syftar till att göra Sveriges Arkitekter synligare i södra Sverige samt att öka medlemsnyttan. Förbundet vill också stärka den regionala nod som Form/Design Center utgör. Filialen ordnar utställningar och evenemang i Form/Design Centers lokaler samt samarbetar med nätverk, företag och kommuner i södra Sverige. Verksamhetsledare och kontaktperson är arkitekt RIBA II SAR/MSA Gunilla Kronvall.

Aktuellt

Arkitekturdagarna 2021
Event

Arkitekturdagarna 2021

Välkommen till Arkitekturdagarna i Malmö den 1–2 september 2021.

Datum::
Fullspäckade Arkitekturdagar i Malmö
Form/Design Center

Fullspäckade Arkitekturdagar i Malmö

Den 1–2 september 2020 är det dags för den tredje upplagan av Arkitekturdagarna i Malmö. Gunilla Kronvall, Sveriges Arkitekters verksamhetsledare för södra Sverige, berättar om de fullspäckade Arkitekturdagarna.
Publicerad:
Define/Refine
Form/Design Center

Define/Refine

Utställningen Define/Refine lyfter diskussionen om arkitekturens roll för en regions identitet och karaktär.
Publicerad: