Arkitekturdagarna i Malmö

Under två dagar i september arrangerar Sveriges Arkitekter det årliga evenemanget Arkitekturdagarna – ARKDGR. Målet för evenemanget är att lyfta fram arkitektur och arkitektens roll på ett sätt som är framtidsinriktat och diskuterande.

Mingel, föreläsningar, debatt och diskussion präglar dagarna och genomförs i samarbete med olika organisationer – både lokalt, nationellt och internationellt. Arkitekturdagarna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs, du följer dem live här på webben eller på plats på Form/Design Center i Malmö.

Formatet Arkitekturdagarna skapades 2018 som en del av en ny branschmötesplats i Malmö. Målet var att stärka diskussionen om ämnet arkitektur både lokalt i södra Sverige och nationellt, samt att från olika perspektiv belysa framtidens arkitektur och framtidens arkitektroll.

Arkitekturdagarna i Malmö äger rum i början av september varje år.

Sveriges Arkitekter på Form/Design Center

Samarbetet mellan Sveriges Arkitekter på Form/Design Center syftar till att göra Sveriges Arkitekter synligare i södra Sverige samt att öka medlemsnyttan. Förbundet vill också stärka den regionala nod som Form/Design Center utgör.

Fullspäckade Arkitekturdagar i Malmö
Form/Design Center

Fullspäckade Arkitekturdagar i Malmö

Den 1–2 september 2020 är det dags för den tredje upplagan av Arkitekturdagarna i Malmö. Gunilla Kronvall, Sveriges Arkitekters verksamhetsledare för södra Sverige, berättar om de fullspäckade Arkitekturdagarna.
Publicerad:
Ny gemensam resurs på Form/Design Center
Form/Design Center

Ny gemensam resurs på Form/Design Center

Sveriges Arkitekter och Form/Design Center har sedan många år ett nära samarbete och tillsätter nu en gemensam resurs. Angelica Åkerman börjar sin tjänst som strategisk utvecklare inom arkitektur första februari 2023.
Publicerad:
Hallå där – Gunilla Kronvall
Form/Design Center

Hallå där – Gunilla Kronvall

Den 1–2 september är det dags – Arkitekturdagarna i Malmö. I år med spaningar från de fem nordiska huvudstäderna. Vi frågade verksamhetsledare Gunilla Kronvall om varför du ska ta del av den fjärde upplagan av ARKDGR.
Publicerad:
Define/Refine
Form/Design Center

Define/Refine

Utställningen Define/Refine lyfter diskussionen om arkitekturens roll för en regions identitet och karaktär.
Publicerad: