Uppdateringar rakt in i din inkorg

Missa inget – prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen med vårt nyhetsbrev. Varje vecka tipsar vi om aktuella händelser som tävlingar, utbildningar och event.

Sveriges Arkitekters onsdagsbrev

Med nyheter från Sveriges Arkitekter direkt till din inkorg håller du koll på branschen.

Håll koll på våra kurser och event

Få tips om kurser och event direkt i din inkorg.

Håll koll på tävlingar

Få ett mejl till din inkorg varje gång en tävling utlyses, förslag har inkommit eller vinnare har utsetts.

Missa inga blogginlägg

Få nya infallsvinklar om arkitektur, djupdyk i intressanta debattinlägg och upplev betraktelser från världens alla hörn. Våra bloggare bjuder på allt detta och lite mer. Få den senaste bloggen till din inkorg.

Håll koll på arbetsmarknaden

Vare sig det är dags att ta nästa steg i karriären eller om du bara vill ha koll på branschen hittar du de lediga jobben här hos oss. Håll koll med en mejl när nya jobb lyses ut.

Aktuella arkitekturdomar

För att stödja och inspirera till att använda juridiken som ett verktyg i gestaltandet av livsmiljön vill vi på Sveriges Arkitekter dela nyheter om nya domar som rör arkitektur. Vi samlar därför domar från Mark- och miljööverdomstolen (MÖD) med korta referat och kommentar från förbundets samhällspolitiska utredare Anki Kaplan Wikström.

Håll koll på upphandlingar

Upphandlingsakuten ger dig som medlem i Sveriges Arkitekter insyn i vad förbundet gör för att förbättra villkoren i offentliga upphandlingar. Här kan du följa ärenden, läsa skrivelser och anmäla dåliga upphandlingar. Få ett mejl när det händer något.

Övriga nyhetsbrev

Tidningen Arkitektens nyhetsbrev

Prenumerera på Arkitektens nyhetsbrev och få de viktigaste nyheterna direkt i din mejl en gång i veckan.