Medlem

Sveriges Arkitekter är en fack- och branschorganisation för alla arkitekter i Sverige, som jobbar med inredning, hus, landskap eller planering. Med nära 14 000 medlemmar organiserar Sveriges Arkitekter omkring 90 procent av den samlade arkitektkåren och är därigenom en stark röst för yrket.

Dina förmåner
Ta reda på mer om inkomstförsäkringen

Du vet väl att inkomstförsäkring ingår i ditt medlemskap?

Ersättningstaket för a-kassa är begränsat. Därför erbjuder vi dig som medlem i Sveriges Arkitekter en inkomstförsäkring för dig som också är medlem i Akademikernas a-kassa. Försäkringen kan ge dig upp till 80 procent av din a-kassegrundande lön upp till 100 000 kr/månad brutto i sammanlagt 120 ersättningsdagar om du skulle bli ofrivilligt arbetslös.

Se alla lediga jobb

Dags att byta jobb?

Du vet väl att det är här du hittar de lediga jobben för arkitekter? Vare sig det är dags att ta nästa steg i karriären eller om du bara vill ha koll på branschen hittar du de senaste platsannonserna i tidningen Arkitekten.

Råd och stöd

Som medlem i Sveriges Arkitekter har du rätt till fackligt stöd. Våra jurister ger professionella råd och förhandlingshjälp i alla frågor som rör din anställning, exempelvis frågor om lön, tjänstledighet eller upphandlingar.

Fackligt stöd

Fackligt förtroendevald

Är du förtroendevald eller intresserad av att arbeta fackligt lokalt på din arbetsplats? Här kan du läsa om vad det innebär att vara fackligt förtroendevald och hur du startar en lokalförening.

Läs mer om lokalt fackligt arbete

Hitta ditt event i kalendariet

I kalendariet listar vi alla typer av event som kan intressera dig som medlem. Både sådana som Sveriges Arkitekter och andra aktörer arrangerar. Du kan även själv tipsa om event.

Till kalendariet