Val till Sveriges Arkitekter Studenterna 2024

Publicerad: 2023-09-29

Ta chansen att vara med och påverka vad studentstyrelsen jobbar med, träffa andra studenter och påverka branschen. Ansök själv eller föreslå någon du känner senast den 25 oktober.

Vill du vara med och påverka vad studentstyrelsen jobbar med, träffa andra studenter från olika discipliner och vara med och påverka branschen? Sök då en post i Sveriges Arkitekter Studenternas styrelse.

Ansök eller föreslå någon du känner

Nu är det dags – ansök eller föreslå någon du känner för en post. Sveriges Arkitekter Studenterna samlar studenter från landets nio arkitekturskolor. De jobbar med att bevaka frågor som är gemensamma för alla studenter. Kärnan i verksamheten är utbytet mellan arkitekturdiscipliner, skolor och årskurser samt kopplingen till arbetslivet och arkitektursverige.

Studenterna är utspridda på nio avdelningar, från Malmö i söder till Umeå i norr. De fungerar som en egen organisation under Sveriges Arkitekter och har en fristående styrelse och egna styrdokument. Vår nationella styrelse består av en ordförande, vice ordförande, sekreterare, projektledare och kommunikatör.

Ansök nu eller senast den 6 november 2022. Alla sökande kommer bli kontaktade av Studenternas valberedning löpande.

Kontakta gärna valberedningen via mejl val@arkitektstudenterna.se eller studentsamordnare Erik Eckersten, ottilia.ljung@arkitekt.se om du har frågor.

OBS! Vill du föreslå någon annan så fyller du i den personens uppgifter och förtydligar detta i din motivering. Ansökan sker i formuläret nedan.

Ansök eller föreslå – studenterna

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Gala och fest på UMA
Student

Gala och fest på UMA

När Arkitekturgalan är slut är det fest. Alltså riktiga fysiska fester där vi äntligen får mötas på riktigt igen. Vi bad Sveriges Arkitekters lokalstyrelse på UMA berätta mer om deras fest.
Publicerad:
Architecture and Spatial Justice
Student

Architecture and Spatial Justice

Missade du föreläsningen med Dr. Dana Cuff, Director of the design research studio cityLAB den 9 september 2021? Ingen fara - nu finns seminariet att se på Sveriges Arkitekters YouTube-kanal.
Publicerad: