Val till Sveriges Arkitekter Studenterna 2024

Publicerad: 2023-09-29

Ta chansen att vara med och påverka vad studentstyrelsen jobbar med, träffa andra studenter och påverka branschen. Ansök själv eller föreslå någon du känner senast den 25 oktober.

Vill du vara med och påverka vad studentstyrelsen jobbar med, träffa andra studenter från olika discipliner och vara med och påverka branschen? Sök då en post i Sveriges Arkitekter Studenternas styrelse.

Ansök eller föreslå någon du känner

Nu är det dags – ansök eller föreslå någon du känner för en post. Sveriges Arkitekter Studenterna samlar studenter från landets nio arkitekturskolor. De jobbar med att bevaka frågor som är gemensamma för alla studenter. Kärnan i verksamheten är utbytet mellan arkitekturdiscipliner, skolor och årskurser samt kopplingen till arbetslivet och arkitektursverige.

Studenterna är utspridda på nio avdelningar, från Malmö i söder till Umeå i norr. De fungerar som en egen organisation under Sveriges Arkitekter och har en fristående styrelse och egna styrdokument. Vår nationella styrelse består av en ordförande, vice ordförande, sekreterare, projektledare och kommunikatör.

Ansök nu eller senast den 25 oktober 2023. Alla sökande kommer bli kontaktade av Studenternas valberedning löpande. Intervjuer kommer ske under vecka 42. Ett schema kommer skickas ut med tider där ni själva kan fylla i en dag som passar er.

Kontakta gärna valberedningen via mejl val@arkitektstudenterna.se eller studentsamordnare Erik Eckersten, erik.eckersten@arkitekt.se om du har frågor.

OBS! Vill du föreslå någon annan så fyller du i den personens uppgifter och förtydligar detta i din motivering. Ansökan sker i formuläret nedan.

Ansök eller föreslå – studenterna

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Stadsvandring Köpenhamn
Inspirationsbank

Stadsvandring Köpenhamn

Ett projekt genomfört av elever på Sveriges Arkitekter Alnarp.
Publicerad:
Kick-off
Inspirationsbank

Kick-off

Ett projekt genomfört av elever på HDK-Valand.
Publicerad: