Trustly

Ett familjärt mikrokosmos

 

Trustly är ett ungt, snabbväxande företag på den glödheta, internationella FinTech-scenen. Bara det senaste året har antalet anställda mer än fördubblats från 60 till 130.

Det nya kontoret manifesterar entusiasmen för innovation, stimulerar kreativitet och är en mötesplats för partners och kunder. Kontoret känns både elegant och socialt och underlättar digitala och fysiska möten. En hög professionell nivå samsas med avslappnande frukostar eller afterwork vid den kopparklädda baren. Miljön får medarbetarna att trivas och idéer att växa och ta form.

Inredningen är sober med lekfulla inslag. Grundpaletten är dämpad; grått, svart och koppar. Mötesrummen, delar av arbetsytorna och terrasserna utgör oaser med en starkare färgskala. Mörka stålrör i specialsnickerier och möbler kombineras med växtlighet, trä, glas och läder. Polerade och råa ytor blandas och är taktila inslag som ger karaktär. Möblernas funktion är högt prioriterad, materialen påkostade och intresset för design gör sig påmind i utformningen av specialmöbler, fotokonst och utvalda föremål.

Relaterade projekt

Visa alla projekt
Chimney
KOMMERSIELLA LOKALER

Chimney

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
Nytt mediahus på Skeppsbron De nya lokalerna ligger i Tullhuset på Skeppsbron. Den K-märkta 1700-talsbyggnaden har anpassats till tekniskt...
Wäckare Äng
BOSTÄDER

Wäckare Äng

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
63 hus som böljar fram De 63 par-och radhusen är grupperade kring två intima gaturum åtskilda av ett ängslandskap....
Fjällhuset
BOSTÄDER

Fjällhuset

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
Fjällhuset Skarven finns i två storlekar, LillSkarven och StorSkarven, som har fått sitt namn efter två fjälltoppar i Härjedalen Fjällhusen...