Skapa synlighet för ditt företag

Du som har ditt företag anslutet till Sveriges Arkitekters Företagarservice kan synas under vinjetten Anlita Arkitekt. Ditt företag kommer att vara sökbart och listas med namn, kontaktuppgifter, inriktning och var i landet företaget finns.

Skapa mer synlighet för ditt företag. Om samtliga företag som är medlemmar i Sveriges Arkitekters Företagarservice ansluter sig kommer det att finnas cirka tusen företag att välja bland för dem som vill anlita en arkitekt. Det innebär att arkitekt.se kan bli det självklara stället att starta för den som letar efter en arkitekt – något som gynnar såväl ditt företag som den som letar efter ett arkitektkontor i sin del av landet.

Helt kostnadsfritt

Den här möjligheten att öka synligheten för ditt företag är helt kostnadsfri och ingår som en del av vårt erbjudande till dig som har ditt kontor anslutet till Företagarservice.

Vad behöver jag göra?

  • Är ditt företag redan anslutet till Företagarservice är det enda du behöver göra att logga in på ”Mina sidor” på arkitekt.se. Klicka på ”Företagarservice” och uppdatera dina uppgifter och godkänn att ditt företag får synas på arkitekt.se. När du har accepterat villkoren och klickat på “Spara uppgifter” kommer ditt företag automatiskt att visas på arkitekt.se/arkitektkontor.
  • Är ditt företag inte anslutet till Företagarservice behöver du ansluta dig. Är du företagare och medlem i Sveriges Arkitekter kan du ansluta dig till Företagarservice med tjänster som är skräddarsydda för arkitektföretagets behov. Läs mer om fördelarna.