TriOptima

Ett kontor man längtar till när man är ledig!

 

Som branschledande inom sitt affärsområde inom FinTech-branschen växer TriOptima stadigt i storlek och har gjort så sedan företaget grundades år 2000. I det nybyggda Mästerhuset i centrala Stockholm ligger TriOptimas cirka 3500 kvadratmeter stora kontor.

TriOptima förstår värdet av att skapa en arbetsplats dit medarbetarna längtar, där de trivs och känner sig inspirerade. Inför flytten påbörjades ett intensivt arbete där en referensgrupp fick vara delaktiga i inredningskonceptets och kontorets utformning. Resultatet blev ett unikt, modernt, färgstarkt, hemtrevligt och grönt kontor som hela personalstyrkan är stolta och glada för!

Olika tapeter, armaturer, mattor, möbler och scenografi har gett de många olika rummen och ytorna skiftande karaktär, färg, funktion och uttryck. Inget rum är det andra likt! Medarbetarna kan välja den miljö som för stunden passar deras behov och sinnesstämning. Ytorna med klassiska arbetsplatser har en lugnare färgpalett av beige, blått och grönt. I de gemensamma sociala ytorna finns det gott om plats för att umgås, äta, leka och arbeta.

Relaterade projekt

Visa alla projekt
Chimney
KOMMERSIELLA LOKALER

Chimney

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
Nytt mediahus på Skeppsbron De nya lokalerna ligger i Tullhuset på Skeppsbron. Den K-märkta 1700-talsbyggnaden har anpassats till tekniskt...
Wäckare Äng
BOSTÄDER

Wäckare Äng

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
63 hus som böljar fram De 63 par-och radhusen är grupperade kring två intima gaturum åtskilda av ett ängslandskap....
Fjällhuset
BOSTÄDER

Fjällhuset

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
Fjällhuset Skarven finns i två storlekar, LillSkarven och StorSkarven, som har fått sitt namn efter två fjälltoppar i Härjedalen Fjällhusen...