Magnora

Kreativ elegans i Mästerhuset

 

Magnora bedriver rådgivning i kommunikation och förvaltar kunskapsföretag. Höga krav och ambition förenat med intresse och kunskap om design och konst återspeglas i lokalerna i Mästerhuset, centralt i Stockholm. Läget med utsikten är fenomenalt och unikt. Klassiska ikonmöbler och armaturer samsas med samtida design.

De flesta av medarbetarna sitter öppet i storkontor med både klassiska arbetsplatser och touch-down-platser. Lokalerna har generösa utrymmen för sammankomster och mötesrum samt en flexibelt möblerad hörsal med scen, som rymmer 80 sittande åhörare.

”The devil´s in the details” – många lösningar är skräddarsydda, som mattmönster, kapprum och WC-rum. Pelarna har försetts med små bordsskivor och klätts med skinn och speglar som reflekterar utsikten och lurar in den in i lokalerna.

Relaterade projekt

Visa alla projekt
Chimney
KOMMERSIELLA LOKALER

Chimney

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
Nytt mediahus på Skeppsbron De nya lokalerna ligger i Tullhuset på Skeppsbron. Den K-märkta 1700-talsbyggnaden har anpassats till tekniskt...
Wäckare Äng
BOSTÄDER

Wäckare Äng

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
63 hus som böljar fram De 63 par-och radhusen är grupperade kring två intima gaturum åtskilda av ett ängslandskap....
Fjällhuset
BOSTÄDER

Fjällhuset

Arkitektkontor: pS arkitektur AB
Fjällhuset Skarven finns i två storlekar, LillSkarven och StorSkarven, som har fått sitt namn efter två fjälltoppar i Härjedalen Fjällhusen...