Lundgren Guldhammer Arkitekter AB

Lundgren Guldhammer Arkitekter är ett ungt kreativt arkitektkontor med bas i Stockholm, grundat av svenske arkitekten Ejje Lundgren och danska landskapsarkitekten Rikke Guldhammer.

Villa T

Lundgren Guldhammer Arkitekter (LGA) bildades 2021. Efter studier i Danmark och flera års arbetslivsfarenhet tillsammans på danskt kontor i Stockholm inom främst bostadsarkitektur, inredning och stadsplanering så skulle man kunna sammanfatta kontorets projekt som ”dansk arkitektur på svenskt vis”.

Kontoret fokuserar på unika bostadsprojekt i olika skala och budget. LGA har ritat och realiserat allt från möbler, lägenhetsrenoveringar och villatillbyggnader till radhus, flerbostadshus och stadsparker. Våra kunder är privatpersoner, bostadsbolag och fastighetsutvecklare.

Kontoret strävar efter att skapa arkitektur som är enkel att förstå, bygga och underhålla.

Skapandeprocessen kännetecknas av en tät dialog med kunden samt nyfikenheten i sökandet efter att frigöra ett projekts fulla potential, när det gäller såväl minsta lilla tillbyggnad som ett bostadskvarter – vilket ofta utmynnar i unika lösningar som kunden varken visste var möjligt eller att den ville ha.

Ni är välkomna att kontakta oss på info@lundgrenguldhammer.com och läsa mer på www.lundgrenguldhammer.com.