Paviljong, Helsingfors

Beställare: Helsinki Design Week / South of North
Status: Färdigställd sommaren 2014
Foto: Anna Autio

Under senaste decenniet har unga arkitekter i Norden engagerat sig professionellt i att bidra till att förbättra levnadsförhållandena för de mest utsatta. Nätverket South of North syftar på att lyfta fram det viktiga arbetet för människor i utvecklingsländer och skapa möjlighet för arkitekterna att träffas och utbyta erfarenheter.

Projektet består av två delar. Den första delen är en serie av Nordiska miniseminarier med varierande konstellationer under 2013 och 2014. Den andra delen är en gemensam utställning hösten 2014.

Utställningen arrangeras i samarbete med flera nordiska aktörer. Huvudarrangörerna är Pilvi Vanamo genom Lönnqvist & Vanamo Architects och Inari Virkkala från Komitu Architects.

anlita-arkitekt-lonnqvist-vanamo-architects-paviljong2

anlita-arkitekt-lonnqvist-vanamo-architects-paviljong3

Relaterade projekt

Visa alla projekt
Fsk Ängsmarken
ÖVRIGT

Fsk Ängsmarken

Arkitektkontor: Lönnqvist & Vanamo Architects AB
Beställare: Örnsköldsviks kommun Status: Pågående Illustrationer: Lönnqvist & Vanamo Architects AB Nybyggnad för en ny förskola med 8 avdelningar.
Torn1
BOSTÄDER

Torn1

Arkitektkontor: Lönnqvist & Vanamo Architects AB
Beställare: Privat Status: Pågående, 2014- Etapp 1 av den gamla brandstationen avser ombyggnation av det befintliga slangtornet intill E4 till...
Fritidshus, Bydalen
BOSTÄDER

Fritidshus, Bydalen

Arkitektkontor: Lönnqvist & Vanamo Architects AB
Beställare: Privat Status: Färdigställd 2014 Foto: Max Lönnqvist Beställaren hade en liten fjällstuga på ca 50 kvm i natursköna Bydalen....