Enflo Arkitekter AB

Enflo Arkitekter utför arkitektuppdrag åt företag och privatpersoner. Våra uppdrag omfattar bland annat villor och fritidshusom- och tillbyggnader, vindsvåningar, flerbostadshus, kontor och inredningar.

Vi följer gärna projektet från början till slut och tar ansvar för att slutresultatet blir som det är tänkt. Vår vana vid privata beställare ger oss en viktig förståelse för en slutanvändares behov och önskemål. Vi värdesätter en nära relation med våra uppdragsgivare och strävar efter att alltid avsluta våra projekt med en nöjd beställare.

Vi har goda kontakter med duktiga entreprenörerkonstruktörer och projektledare vilket ger oss möjlighet att leverera en helhetslösning. Bland våra samarbetspartners finns välrenommerade fastighetsbolag, byggföretag och projektledningsföretag.

Vi har hjälpt över 300 nöjda beställare med små och stora uppdrag. Våra projekt har publicerats i bl a tidskriften Arkitektur, Wallpaper, Sköna Hem, Plaza, DN, SvD och i ett flertal böcker. Kontoret har även deltagit i Venedig-biennalen och vunnit priser i arkitekturtävlingar. Vi värdesätter ambitiöst genomförda projekt och nöjda kunder.

Vi ritar långsiktiga lösningar och vill att våra projekt håller över tid. Vid utveckling av befintliga byggnader arbetar vi med att förankra idéerna i  husets grundförutsättningar och på så sätt skapa långsiktigt värde.

Välkommen att höra av dig för information om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag.