Björk Group AB - Sveriges Arkitekter

Kontaktperson

Karina Björk, arkitekt SIR/MSA

Telefon

031 - 339 03 90

Björk Group är ett litet arkitektkontor med mycket lång erfarenhet av inredning av främst hotell, restauranger och privathem i Sverige och Tyskland.

Våra rum, ute som inne är lika viktiga. Vi har gjort inredningar för bla Icehotel, Utrikespolitiska Institutet, Choice Hotell, TV4. Andra exempel på projekt är inredning till Gothia West Tower, Djurönäsets Konferens och Hotell, Hem och Villa- mässan mfl. I vår värd ingår det i betydelsen inredning många dimensioner. Förutom att vara ett tredimensionellt konstverk kan en väl genomtänkt miljö bidra till att öka tydligheten på flera olika sätt och påtagligt öka välbefinnandet hos personer som använder rummen. Det är lika naturligt för oss att tänka på ljus och luft som som funktionalitet och tillgänglighet. Liksom diffusare aspekter som vilken tid vi speglar och vilken historia som kan berättas. Läs gärna mer på vår hemsida www.bjorkgroup.se eller slå oss en signal så berättar vi mer!

Karina Björk
Arkitekt SIR/MSA MFA
031 – 339 03 90
070 – 810 81 40

Specialkompetens
Bostäder, Färgsättning, Ljusdesign, Projektledning
Inriktningar
Byggnadsvård, Design/formgivning/produktutveckling, Fastighetsutveckling, Företagsprofilering/design management, Hus/byggnadsprojektering, Idékoncept, Inredning, Planering/planläggning