Vanliga frågor om medlemsskap - Sveriges Arkitekter

Vad kostar det att vara vara medlem i Sveriges Arkitekter?

Medlemsavgiften beror på vilken typ av medlem du är. Här kan du läsa mer om de olika medlemsavgifterna

Vad får jag för medlemsförmåner som medlem?

Som medlem får du ett gäng med medlemsförmåner, bland annat stöd och rådgivning i din karriär, Sveriges Arkitekters inkomstförsäkring och mycket mer. Läs mer om de olika medlemsförmånerna här

Jag har utbildat mig som arkitekt i Egypten. Nu har jag just flyttat till Sverige. Kan jag bli medlem i Sveriges Arkitekter?

Det går inte att ge ett säkert svar på detta utan mer information. Om din utbildning motsvarar en svensk, vilket prövas av Universitets- och Högskolerådet, alternativt om vår invalsnämnd vid en prövning finner att din utbildning bedöms vara likvärdig med godkänd utbildning inom EU, kan du bli medlem. Ansökningsblanketter och anvisningar finner du här

Finns det några regler jag behöver förhålla mig till som medlem?

Sveriges Arkitekter har ett etiskt program och etiska regler.

Fler vanliga frågor svar hittar du i vårt forum