Tala och övertala - Sveriges Arkitekter

Att kunna presentera dina idéer för andra människor är avgörande för att övertyga dem. I konkurrensen av alla de intryck vi möter har du som kan skapa ett personligt avtryck ett försprång. I den här kursen om retorik lär du dig att förmedla dina visioner, insikter, idéer och din kunskap på ett sätt som berör.

Anmäl intresse så genomför vi en kurs i Stockholm eller i Göteborg när vi har minst tio deltagare:

Jag är intresserad av Tala och övertala. Håll mig informerad!

Du som har en åsikt om dig själv att vara grå o-karismatisk, ointressant och tråkig får gärna fortsätta ha den uppfattning om dig själv under och efter kursen. Men jag tänker bevisa för dig att även den gråaste mus kan skapa en fantastisk, minnesvärd intressant och karismatisk presentation! Michel Riddez

Innehåll

  • Träning och personlig coaching i att strukturellt bygga en presentation.
  • Att separera dig i din roll som talare från din person, och på så sätt hålla fokus på föredraget istället för dig själv.
  • Vinningen i att lyfta din personlighet i din kommunikation.
  • Hur du appellerar till känslor som kan kommunicera ditt projekt eller din idé (vi granskar de bästa talarna på Ted Talks).

Vem får gå?

Kursen vänder sig till medlemmar i Sveriges Arkitekter, inklusive medlemmar i Företagarservice. Ingen förkunskap krävs.

Det här får du

  • Kunskap kring hur du gör dina presentationer både lärande och berörande på djupet.
  • Insikt i hur du anpassar din presentation efter effekten du vill ha hos mottagaren.
  • Kunskap i hur du skapar en autentisk samhörighet med dina lyssnare.
  • Trygghet i att framföra ditt budskap.
  • Ett tillfälle där du via Skype kan få feedback eller coachning kring en presentation som ska framföras. Erbjudandet gäller i ett år från kursdatum.

Upplägg

Deltagarna arbetar individuellt med flera framföranden samt ett jobbrelaterat case. Kursen hålls under två heldagar, klockan 9–17.

Om föreläsaren

Michel Riddez har över 30 års erfarenhet som skådespelare på landets olika scener och inom film och TV. Han har många års erfarenhet av att undervisa skådespelare. Hans unika kurser och föredrag i presentationsteknik har varit mycket populära och uppskattande genom åren, då deltagarna får träning i att strukturellt bygga upp en berättelse och förhålla sig autentiskt till sin publik.

Anmälan/villkor

Boken Måla med svart eller vitt om framgångsrik kommunikation utifrån konstens beskaffenhet (värde 200 kr) ingår i kursen. Kaffe och smörgås serveras i pausen.

Kontaktperson, Ingegärd Gyllenswärd.


Kursen kostar 14 750 kr exkl. moms, 20 procent rabatt för medlem i Företagarservice.