Spela skivor på Arkitekturgalan - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Den 19 mars är det återigen dags för Arkitekturgala. Efter en hel dag av inspiration och en kväll med mat och prisutdelningar är det dags för fest och vi efterlyser nu dansanta DJ:s som kan få alla gäster att dansa till dess att kalaset är slut (det vill säga 24.00, det är ändå en tisdag). Kanske är det bara du, kanske är ni ett par. Du kan vara van DJ eller kanske anser du dig bara ha exceptionellt bra musiksmak.

Förutsättningarna är följande:
Du ansvarar för att spela en halvtimme någon gång mellan 21.00 -24.00.

Vi kommer att ha en DJ på plats som kan hjälpa till med att leta upp de låtar du vill spela och se till att allt är på plats när du intar DJ-båset, hen får jobba och du kan satsa på att se ball ut. Känner du du hellre vill ratta runt på egen maskin så kan sagda DJ luta sig tillbaka och enkom bistå vid eventuella teknikstrul. Det är upp till dig/er.

En slottid är redan bokad! Intresserad? Mejla din intresseanmälan till ana.esteban@arkitekt.se och ange vem/vilka som spelar samt vad ni tänkt spela för musik senast den 26/2. Du/ni får givetvis gratisbiljetter till galans kvällsprogram.

Projektgruppen för Arkitekturgalan ansvarar för att välja vilka som får äran att lyfta dansgolvet den 19 mars.