Linnéa Hanell, ordförande, Emma Vo, Linus Fridén, Maija Virkki och Ottilia Ljung.

Sveriges Arkitekter Studenterna

Sveriges Arkitekters studentorganisation som samlar studenter från landets nio arkitekturskolor. Vi jobbar med att bevaka frågor som är gemensamma för alla studenter. Kärnan i verksamheten är utbytet mellan arkitekturdiscipliner, skolor och årskurser samt kopplingen till arbetslivet och arkitektursverige.

Studenterna består av totalt 2 700 medlemmar utspridda på nio avdelningar, från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi fungerar som en egen organisation under Sveriges Arkitekter och har en fristående styrelse och egna styrdokument. Vår nationella styrelse består av en ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör och kommunikatör. Läs mer om våra förtroendevalda och våra styrdokument.

Studerar du till byggnadsarkitekt, inredningsarkitekt, landskapsarkitekt eller fysisk planerare? Då ska du såklart vara medlem hos oss. Bli studentmedlem i Sveriges Arkitekter.

Följ oss på facebook och instagram

Dags att söka stipendium
Illustration av vinnaren av MEM:s resestipendium 2020 Simon Lundberg. Bilden är beskuren.
Student

Dags att söka stipendium

Nu går det att söka MEM:s resestipendium för dig som är en teckningsbegåvad student eller arkitekt i början av din bana. Det vill säga du som har varit yrkesverksamma i max två år efter examen.
Publicerad:
Frågor och svar för dig som är som student
Student

Frågor och svar för dig som är som student

På grund av coronapandemin har vi ett stort tryck på vår medlemsrådgivning. Många studenter frågar om arbetsmarknaden, a-kassan eller sitt medlemskap. Här hittar du de vanligaste frågorna som kommer in till oss.
Publicerad: