Föreläsningar på plats eller digitalt

Se våra föreläsningar på torsdagskvällar på Konstakademin i Stockholm. De flesta föreläsningarna finns också att se direkt eller i efterhand på vår Youtube-kanal.

Beate Hølmebakk och Per Tamsen från kontoret Manthey Kula i Oslo. Manthey Kula föreläser på temat – från idé till konstruktion den 2 december 2021. Foto: Mikael Olsson.

Nu är vi tillbaka med föreläsningar varje torsdag på Konstakademin. Platserna är dock begränsade till 80 personer. Ingen föranmälan krävs – först till kvarn gäller. Har du inte möjlighet att vara på plats eller vill se föreläsningen i efterhand livesänder vi alla event.

Se direkt eller när du vill på på vår YouTube-kanal.

På gång

Framtiden är redan byggd
Stockholms Arkitektförening

Framtiden är redan byggd

Stockholms Arkitektförening bjuder in till föreläsning på Konstakademin med fokus på att bevara efterkrigstidens arkitektur.

Datum::
Parkvisioner i Stockholm – del ett
Stockholms arkitektförening

Parkvisioner i Stockholm – del ett

Varmt välkomna till den första av två kvällar om planering av Stockholms parker. Vi kommer att fördjupa oss i Stockholmsstilen som satte Stockholms parker på världskartan under modernismen, hur arbetet med parkplanering ser ut idag och hur arvet från den tiden förvaltas när staden växer.

Datum::