Val – Sveriges Arkitekter Studenterna 2022

Publicerad: 2021-09-14

Nu är det dags att ansöka för att bli en av Sveriges Arkitekter Studenternas representanter på stämman 2022.

Det övergripande syftet med stämman är att ta beslut kring förbundets målsättningar för den kommande tvåårsperioden och se till att det finns resurser att genomföra dess målsättningar samt välja en ny styrelse och personer till andra förtroendeposter. Efter stämman är det Sveriges Arkitekters styrelses uppgift att jobba för att stämmans beslutade målsättningar nås med hjälp av kansli och övriga förtroendevalda samt arbetsorgan som nämnder, utskott och arbetsgrupper.

Sveriges Arkitekter Studenterna har 11 mandat till stämman.

Ansökan öppnar 29 november och stänger 3 januari. Alla sökande kommer bli kontaktade av Studenternas valberedning löpande.

För frågor vänligen kontakta val@arkitektstudenterna.se eller rebecca.wahlstrom@arkitekt.se. Ansökan sker i formuläret nedan. OBS! Vill du nominera någon annan så fyller du i den personens uppgifter och förtydligar detta i din motivering.

Val till stämman 2022

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Gala och fest på UMA
Student

Gala och fest på UMA

När Arkitekturgalan är slut är det fest. Alltså riktiga fysiska fester där vi äntligen får mötas på riktigt igen. Vi bad Sveriges Arkitekters lokalstyrelse på UMA berätta mer om deras fest.
Publicerad:
Architecture and Spatial Justice
Student

Architecture and Spatial Justice

Missade du föreläsningen med Dr. Dana Cuff, Director of the design research studio cityLAB den 9 september 2021? Ingen fara - nu finns seminariet att se på Sveriges Arkitekters YouTube-kanal.
Publicerad: