Sveriges Arkitekter söker studentsamordnare

Publicerad: 2022-05-10

Rebecca går vidare och nu söker vi hennes efterträdare. Är du Sveriges Arkitekters nästa studentsamordnare? Välkommen med din ansökan snarast men senast den 10 juni.

Studentverksamheten är en viktig del av Sveriges Arkitekter. Av förbundets 14 000 medlemmar är över 2 000 arkitektstudenter. Studentsamordnaren är förbundskansliets ansvariga för studentverksamheten och är studentorganisationens resurs, men jobbar även övergripande med utbildningspolitiska frågor, rådgivning, studentfackligt arbete och kansliets övriga verksamhet.

Vi söker nu en junior arkitekt eller arkitektstuderande som ny studentsamordnare och räknar med att få vår nya medarbetare på plats under augusti 2022.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vill du veta mer? Fråga Rebecca på mejl rebecca.wahlstrom@arkitekt.se.
Facklig kontaktperson är Ulrika Paulsson, Saco, ulrika.paulsson@arkitekt.se.

Ansökan skickas till Elisabet Elfström på mejl elisabet.elfstrom@arkitekt.se senast 10 juni.

Om dig

Du är orädd, engagerad och initiativtagande. Du är social och serviceinriktad. Du tycker om självständigt arbete och ansvar. Du intresserar dig för arkitektutbildningarnas villkor och kvalitet. Du vill lära dig mer om arkitektyrkets förutsättningar och utveckling. Du är nyfiken på omvärlden. Du vill knyta kontakter, inom och utom professionen.

Om oss

Vi kan erbjuda dig bästa möjliga utkiksplats. Sveriges Arkitekter har som intresse-, fack- och branschorganisation en verksamhet som berör arkitektur och kultur, politik, utbildning, planering och byggande, miljö- och teknik, arbets- och anställningsvillkor, tävlingar och upphandlingar, företagande, affärs- och branschfrågor.