Föreslå delegater till stämman 2024

Publicerad: 2023-11-02

Vill du påverka Sveriges Arkitekters verksamhet eller vet du någon som hade gjort det bra? Här har du chansen att föreslå dig själv eller någon du tror är lämplig till en plats på stämman.

Stämman är Sveriges Arkitekters högsta beslutande organ och hålls i november 2024. Här tas beslut om förbundets målsättningar för den kommande tvåårsperioden och resurser för att genomföra dessa samt väljs ny styrelse och personer till andra förtroendeposter.

Sveriges Arkitekter Skåne ska utse 10 delegater och 10 suppleanter att representera Skåne på stämman vilket görs genom en digital medlemsomröstning 1–15 december 2023.

Har du några frågor? Kontakta valberedningen genom tobias.lundkvist@fojab.se

Sista dag för förslag är 15 november 2023.

Föreslå din delegat till stämman 2024

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Seniorarkitekterna – program 2024
Skåne

Seniorarkitekterna – program 2024

Sveriges Arkitekter Skåne har en mycket aktiv seniorverksamhet med många välbesökta och uppskattade studiebesök. Här är det preliminära programmet för 2024.
Publicerad:
Radikala samarbeten
Skåne

Radikala samarbeten

Under hösten kommer Sveriges Arkitekter Skåne att köra öppna samtal med utgångspunkt i ett utforskande av samarbetets möjligheter.
Publicerad:
Tre Om – Att verka över gränser
Skåne

Tre Om – Att verka över gränser

Sveriges Arkitekter Skånes samtalsserie Tre Om inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. I det tredje samtalet fokuserar vi på internationalitet och att arbeta över gränserna.
Publicerad: