En sommarhälsning från ordföranden, 2021

Publicerad: 2021-06-22

Hej alla arkitekter!

Här kommer lite information i sommarvärmen så här före midsommar och stundande ledigheter.

Vi tror och hoppas på att vi i augusti kan mötas nästan som vanligt igen. Därför planerar vi för en familjedag på Kivik Art Center söndagen den 22 augusti på eftermiddagen. På temat ”rumslighet” guidas vi runt i områdets vackra landskapsrum med dess olika konstverk och installationer. Barnen (från 6 år) får en egen aktivitet som leds av en pedagog. Vi startar med en fika med macka och såklart äppelmust från Kivik. I början av augusti skickar vi en inbjudan med anmälan till denna aktivitet.

Boka in den 1-2 september för de årliga Arkitekturdagarna på Form/Design Center. Det kommer att bli ett spännande program, där vi från Sveriges Arkitekter Skåne, bidrar med en föreläsning av Studio Ossidiana. Kanske kan vi även mingla på kvällen, vi håller tummarna för det.

I höst hoppas vi på att kunna ordna några ABARer, hålla igång vårt diskussionsforum ”Tre om” och kanske producera en film. Spana in vår hemsida på arkitekt.se eller följ oss på facebookinstagram eller Linkedin.

Glad Midsommar och ha en härlig sommar önskar vi från styrelsen i Sveriges Arkitekter Skåne.

Vi ses i augusti!

Agneta Hammer
Ordförande, Sveriges Arkitekter Skåne

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Seniorarkitekterna – program 2024
Skåne

Seniorarkitekterna – program 2024

Sveriges Arkitekter Skåne har en mycket aktiv seniorverksamhet med många välbesökta och uppskattade studiebesök. Här är det preliminära programmet för 2024.
Publicerad:
Föreslå delegater till stämman 2024
Skåne

Föreslå delegater till stämman 2024

Vill du påverka Sveriges Arkitekters verksamhet eller vet du någon som hade gjort det bra? Här har du chansen att föreslå dig själv eller någon du tror är lämplig till en plats på stämman.
Publicerad:
Radikala samarbeten
Skåne

Radikala samarbeten

Under hösten kommer Sveriges Arkitekter Skåne att köra öppna samtal med utgångspunkt i ett utforskande av samarbetets möjligheter.
Publicerad: