En sommarhälsning från ordföranden, 2021

Publicerad: 2021-06-22

Hej alla arkitekter!

Här kommer lite information i sommarvärmen så här före midsommar och stundande ledigheter.

Vi tror och hoppas på att vi i augusti kan mötas nästan som vanligt igen. Därför planerar vi för en familjedag på Kivik Art Center söndagen den 22 augusti på eftermiddagen. På temat ”rumslighet” guidas vi runt i områdets vackra landskapsrum med dess olika konstverk och installationer. Barnen (från 6 år) får en egen aktivitet som leds av en pedagog. Vi startar med en fika med macka och såklart äppelmust från Kivik. I början av augusti skickar vi en inbjudan med anmälan till denna aktivitet.

Boka in den 1-2 september för de årliga Arkitekturdagarna på Form/Design Center. Det kommer att bli ett spännande program, där vi från Sveriges Arkitekter Skåne, bidrar med en föreläsning av Studio Ossidiana. Kanske kan vi även mingla på kvällen, vi håller tummarna för det.

I höst hoppas vi på att kunna ordna några ABARer, hålla igång vårt diskussionsforum ”Tre om” och kanske producera en film. Spana in vår hemsida på arkitekt.se eller följ oss på facebookinstagram eller Linkedin.

Glad Midsommar och ha en härlig sommar önskar vi från styrelsen i Sveriges Arkitekter Skåne.

Vi ses i augusti!

Agneta Hammer
Ordförande, Sveriges Arkitekter Skåne

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Radikala samarbeten
Skåne

Radikala samarbeten

Under hösten kommer Sveriges Arkitekter Skåne att köra öppna samtal med utgångspunkt i ett utforskande av samarbetets möjligheter.
Publicerad:
Tre Om – Att verka över gränser
Skåne

Tre Om – Att verka över gränser

Sveriges Arkitekter Skånes samtalsserie Tre Om inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. I det tredje samtalet fokuserar vi på internationalitet och att arbeta över gränserna.
Publicerad: