Nätverksträff 1: Karlskrona 2019 - Sveriges Arkitekter

Helgen vecka 14 spenderades i Karlskrona på nätverksträff! Ett tillfälle där ordförande och vice ordförande från varje lokalförening inom Sveriges Arkitekter Studenterna fick träffas och dela med sig av varandras erfarenheter.

Lördagen började med en stadsvandring med mycket fokus på historian om hur Karlskrona planerades och formades.

Därefter en lunchbuffé på ”Nya skafferiet” tillsammans.

Efter maten besökte vi Pottholmen, stadsdelen som ska bli Karlskronas nya entré. En kort föreläsning om projektet samt tillträde till att se lägenheterna som precis blivit klara.

Vi möttes sedan upp på BTH för att påbörja nätverksträffens tema, ledarskap. Styrelsen hade här chansen att presentera sig, prata om verksamhetsåret och ta emot feedback på hur projektansökningar ska bedömas.

Kvällen avslutades med pizza och många tog därefter en drink tillsammans i stan.

Söndagen hade fokus på ledarskap. Efter hotellfrukost på Arkipelag hotell där vi bodde under helgen samlades vi på BTH. Vi kollade på en arkitektfrukost med fokus på ledarskap sedan höll ordförande Ella en retorikföreläsning där en övning gav skolorna möjlighet att presentera sina lokalstyrelser för varandra.

Därefter gavs en rundvisning av BTH och de sista timmarna åt vi lunch i solen och fikade tillsammans innan det var dags för alla att åka hemåt.

Tack till alla som kom!