Utbildning i ABK 09 för arkitekter (digital) - Sveriges Arkitekter

Datum

2020.04.17 - 2020.06.30

Plats

Arrangör

Sveriges Arkitekter

Pris

3 500 kr exkl. moms

BQ’s webbaserade utbildning i ABK 09 är en casebaserad digital utbildning speciellt framtagen för arkitekter och tekniska konsulter. Utbildningen omfattar i huvudsak grundläggande avtalsrätt, ABK 09 (allmänna bestämmelser för konsultuppdrag inom arkitekt- och ingenjörsverksamhet av år 2009) och anslutande AMA AF Konsult 10.

I utbildningen får du som kursdeltagare ikläda dig rollen som ansvarig för ett generalkonsultuppdrag för beställaren S. Ström Invest AB som ska projektera och bygga en padeltennisanläggning i Vibro kommun. ABK 09:s bestämmelser varvas med verklighetstrogna övningsuppgifter, handfasta tips och konkreta exempel från verkligheten.

När går kursen?

Kursen är digital och kan påbörjas när du vill fram till den 30 juni 2020. (Du har tillgång till kursen i 60 dagar även om den köps den 29 juni 2020).

Vad kostar det?

Sveriges Arkitekter har förhandlat fram ett förmånligt erbjudande till våra medlemmar. Fram till den 30 juni kan medlemmar gå kursen för endast 3 500 kronor plus moms (ordinarie pris 4 995 kronor plus moms)*. Ange rabattkod: 9qryvtpv när du anmäler dig. Anmälan görs direkt på BQ’s webbplats.

*Det rabatterade priset gäller för köp fram till den 30 juni 2020 men giltighetstiden för köpt licens är sedan 60 dagar från påbörjad utbildning. Du har således tillgång till kursen i 60 dagar även om den köps den 29 juni 2020.

Vem får gå?

Utbildningen kräver inga förkunskaper och motsvarar åtta timmars lärarledd utbildning.

Om kursledarna

Rebecca Gulding.

Rebecca Gulding.

Eleonore Gustafsson.

Eleonore Gustafsson.

För innehållet svarar advokaterna Rebecca Gulding och Eleonore Gustafsson på Different Advokat AB, en affärsjuridisk advokatbyrå specialiserad inom konsulträtt och entreprenadjuridik.