Bli en bättre förhandlare – webbkurs i förhandlingsteknik - Sveriges Arkitekter

Datum

2020.06.01 - 2020.06.30

Plats

Arrangör

Sveriges Arkitekter och Yesbridge

Pris

895 kr/exl moms (ord. 995 kr)

Sveriges Arkitekter erbjuder en interaktiv webbkurs i förhandlingsteknik, utvecklad för att du ska lära dig förhandla på ett enkelt och roligt sätt. Kursen ges i samarbete med Yesbridge webbkurs/e-learning.

Kursen i förhandlingsteknik är helt online-baserad, vilket innebär att du kan gå kursen när och var du vill. Du kan använda mobilen eller datorn. Med användbara tekniker och praktiska exempel så går vi igenom förhandlingsteknikens allra viktigaste delar. Den här kunskapen kan du använda både i ditt arbete och privat.

Det här får du

  • Metoder som gör dig till en effektivare förhandlare och ökar din försäljning.
  • Verktyg för att lösa konflikter och skapa bättre relationer.
  • Fördjupning i hur vi människor fattar beslut och fungerar.

Rabatt för dig som är medlem

Medlemmar i Sveriges Arkitekter får10 procent rabatt på kursen genom att uppge rabattkod: SVARK10. Priset blir då 895 konor exklusive moms per licens (ordinarie 995 kronor).

Så fungerar det

För att gå kursen till rabatterat pris behöver du anmäla dig före 1 juli 2020. Din licens gäller sedan i 60 dagar från då du anmälde dig. Anmäl dig genom att klicka på anmälningsknappen ovan eller nedan.

Kursledare

Kursledare Joakim Aare.

Kursledare Joakim Aare.

Joakim Aare (som några kanske känner igen från proffsprogrammet Steg 2) är grundare och kursledare på Yesbridge, som är inriktat på förhandlingsträning. Han är nationalekonom med specialisering inom förhandlingsteknik och ekonomisk psykologi, och drivs av en stor fascination för hur vi människor fungerar och fattar våra beslut.

Joakim har under de senaste 10 åren utbildat och tränat flera av Sveriges största företag och organisationer i förhandlingsteknik. Med erfarenheter från komplexa affärsförhandlingar och medling hos Polisen finns ett kunnande inom alltifrån säljförhandlingar till konfliktlösande förhandlingar.