Arkitekten i klimatomställningen – Umeå

Hur bygger vi en hållbar framtid, vad är arkitektens roll och hur kan vi som yrkesgrupp bidra till ett hållbart byggande och att klimatmålen uppnås? En heldag som är helt kostnadsfri för små- och medelstora arkitektföretag.

Bygg- och fastighetsbranschen står inför stora klimatutmaningar de kommande åren. Med ett utsläpp som motsvarar drygt 20 procent av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser behöver hela branschen på kort tid ställa om för att ligga i linje med Parisavtalet och den svenska klimatlagen. Nya affärsmodeller, cirkulära processer, alternativa byggmaterial och innovativa lösningar kommer att bli en avgörande del när företagen säkrar sin framtida affär och konkurrenskraft.

RISE tillsammans med Sveriges Arkitekter genom Omställningslyftet bjuder nu in till en heldag om hur du och din organisation kan hålla takten i Sveriges klimatomställning.

Dagen kommer att innehålla delar som:

  • Arkitektens roll i omställningen
  • Arkitekters ledarskap i omställningen
  • Arkitekters verktyg för omställning
  • Klimatomställningens drivkrafter
  • Hur den nya efterfrågan kommer att se ut
  • Vad din organisation behöver för att ställa om

Varmt välkommen!

Relaterade kurser

Visa alla kurser
Försäljning för arkitekter
Webbutbildning

Försäljning för arkitekter

Sveriges Arkitekter erbjuder en webbaserad kurs i försäljning för dig som vill vässa din förmåga att sälja in arkitekttjänster.

Datum::Digital – gå när du vill!
En introduktion till projektering
Webbutbildning

En introduktion till projektering

Sveriges Arkitekter erbjuder en webbaserad kurs i projektering för dig som vill bli trygg i byggprocessens skeden från tidig skiss fram till genomförande.

Datum::Digital – gå när du vill!
Steget till eget
Webbutbildning

Steget till eget

Många drömmer att någon gång i yrkeslivet prova på att vara egen företagare. Det här är en utbildning för dig som vill veta vad som är viktigt att ha koll på innan du tar steget till eget.

Datum::Digital – gå när du vill!