Utvecklas på jobbet - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Bolla karriären i personligt samtal

Behöver du diskutera din karriär eller jobbsökande med en kunnig utomstående? Sveriges Arkitekters karriärrådgivare är bara ett telefonsamtal bort. Du bokar tid och karriärrådgivaren ringer upp för att ge dig råd i frågor om ansökningshandlingar, din nuvarande jobb- eller studiesituation alternativt möjligheter och alternativ på arbetsmarknaden. Vi har ofta tid för samtal redan nästa dag!

Läs mer och boka här

Håll din Linkedin uppdaterad

Linkedin fungerar idag som visitkort och CV tillsammans gjorde tidigare. Arbetsgivare och rekryterare använder det sociala mediet idag för att hitta och kolla upp kandidater. Vi erbjuder en kostnadsfri granskning online av Go Mondays experter som svarar inom 24 timmar.

Till sidan för Linkedin-granskning

För dig som är medlem och ännu inte börjat använda Linkedin kan du ta del av ett fyrstegsprogram som enkelt hjälper dig att komma igång. Vi beskriver hur du startar ett Linkedinkonto, jobbar vidare med din profil och utvecklar ditt kontaktnät. Programmets fyra delar skickas till dig via mail och hjälper dig att på några dagar gå från nybörjare till en relativt avancerad Linkedinanvändare.

Till fyrstegsprogrammet för Linkedin

Våra karriärtjänster passar dig oavsett i vilket skede av yrkeslivet du är just nu och var du befinner dig geografiskt. De är kostnadsfria medlemsförmåner och sker i samarbete med karriärkonsulten Go Monday.


Kompetensutveckla dig med våra kurser och program