Personlig rådgivning – vi hjälper dig att ta nästa steg - Sveriges Arkitekter
Foto: Robin Higgins/Pixabay

Funderar du på hur du går vidare i din karriär? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Har du funderingar kring vad som är nästa steg i din karriär? Sveriges Arkitekter arbetar med personlig rådgivning för att hjälpa dig vidare i din karriär oavsett var du befinner dig. Tveka inte att höra av dig.

Det är inte ovanligt att någon gång känna sig låst eller ha svårt att hitta motivationen i sin nuvarande roll. Kanske är du osäker på om det är dags att gå vidare eller om du ska stanna kvar på din nuvarande arbetsplats? Vet du redan att du är på väg och önskar stöd i arbetet med dina ansökningshandlingar eller behöver du kanske råd inför din anställningsintervju?

Hur går det till?

Skicka ett mejl till oss där du beskriver vad du önskar att få hjälp med. Återkoppling sker inom 3 arbetsdagar för att boka in ett telefonmöte på 30–45 min när det passar dig:

För dig som är nyexaminerad eller studerande

Rebecca Wahlström.

Rebecca Wahlström.

Rebecca Wahlström är utbildad arkitekt (MSA) på Chalmers arkitekthögskola. Hon har arbetat med medlemsrådgivning inom studie och utbildningsfrågor sedan 2019 på Sverige Arkitekters kansli.
rebecca.wahlstrom@arkitekt.se

För dig som är i början av din karriär

Nina Maanmies.

Nina Maanmies.

Nina Maanmies är utbildad arkitekt (MSA) på Umeå arkitekthögskola. Arbetat på Sveriges Arkitekter sedan 2016 med medlemsrådgivning inom studie och utbildningsfrågor samt karriärrådgivning.
nina.maanmies@arkitekt.se

För dig som har varit yrkesverksam en längre tid

Ingegärd Gyllenswärd.

Ingegärd Gyllenswärd.

Ingegärd Gyllenswärd är utbildad arkitekt (MSA/SAR) på KTH. Hon har lång erfarenhet inom arkitektbranschen där hon både varit anställd och drivet eget arkitektföretag. Sedan 2019 arbetar Ingegärd med kompetensutveckling och kursverksamhet på Sveriges Arkitekter.
ingegard.gyllensward@arkitekt.se

För dig som har fackliga frågor

Kontakta våra jurister om du vill diskutera anställningsavtal, löneförhandling eller andra juridiska frågor.

Lästips från Tidningen Arkitekten