Håll ett brandtal på Arkitekturgalan - Sveriges Arkitekter

Håll ett brandtal på Arkitekturgalan.

Programmet för Arkitekturgalan den 10 mars 2020 håller på att ta form och årets tema är Co-create. I omställningen till det hållbara samhället är arkitekten en ledande expert men står inte ensam. Kåren behöver goda samarbeten och ställa de rätta frågorna men inte omedelbart ge svaren – de finner vi tillsammans. Under dagen kommer vi att på olika sätt titta på hur arkitektur förhåller sig till temat. Det gör vi tillsammans med spännande inspiratörer.

Kanske är du en av dessa inspiratörer?

Varvat med längre tal kommer ett antal brandtal att hållas på scen. Formatet är enkelt. Det är ett kort anförande på 4 minuter, utan några visuella hjälpmedel, där du lyfter ett ämne som tangerar årets tema på ett passionerat sätt. Kort och gott är det alltså du, en mikrofon och en spotlight på stora scen i Konserthuset. Lockande eller vad?

Gör så här

Är detta något du är intresserad av? Fyll i formuläret nedan. Skriv en kort presentation om dig, rubriken för brandtalet och vad du tänkt prata om samt en kort film (inspelad med din smartphone duger gott) där du ger oss ett smakprov på ditt tal. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 16 februari 2020.

Projektgruppen för Arkitekturgalan kommer att välja ut vem som får tala baserat på kriterierna ämnesrelevans, bredd och förmåga till inspiration. Du som blir vald får givetvis en gratis dagsbiljett till galan.

Säkra din plats – köp biljett nu

Nu har vi släppt biljetterna till årets Arkitekturgala. Läs mer och köp din biljett!