Håll ett brandtal på Arkitekturgalan! - Sveriges ArkitekterSveriges Arkitekter
Sveriges Arkitekter

Programmet för Arkitekturgalan den 19 mars håller på att ta form och årets tema är Architectu(re) – Re-Think, Re-Build, Re-Use. Under dagen kommer vi att på olika sätt titta på hur arkitektur förhåller sig till hållbar samhällsutveckling och bjudit in spännande inspiratörer på temat.

Vi tänker också att du kanske är en av dessa inspiratörer?

Varvat med längre talks kommer ett antal brandtal att hållas på scen. Formatet är enkelt. Det är ett kort anförande på 4 minuter, utan några visuella hjälpmedel, där du lyfter ett ämne som tangerar årets tema på ett passionerat sätt. Kort och gott är det alltså du, en mikrofon och en spotlight på stora scen i Konserthuset. Lockande eller vad?

Är detta något du är intresserad av? Mejla då in kort presentation om dig, rubriken för brandtalet och vad du tänkt prata om samt en kort film (inspelad med din smartphone duger gott) där du ger oss ett smakprov på ditt tal. Skicka intresseanmälan till anmal@arkitekt.se, senast den 15/2 och skriv Brandtal i ämnesraden.

Projektgruppen för Arkitekturgalan kommer att välja ut vem som får tala baserat på kriterierna ämnesrelevans, bredd och förmåga till inspiration. Du som blir vald får givetvis en gratis dagsbiljett till galan.