Granskning av CV, personligt brev och portfolio - Sveriges Arkitekter

Få återkoppling på din jobbansökan med konkreta råd om vad du kan förbättra. Granskningen görs online av Go Mondays jobbexperter som svarar inom 24 timmar. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som medlem!

Skicka in din CV för granskning här

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger både på att göra din ansökan personlig och formellt korrekt. Vi erbjuder olika granskningsstöd beroende vem du är och vilken tjänst du söker.

För dig som fortfarande studerar eller nyligen tagit examen lägger vi fokus på att identifiera dina meriter, demonstrera att du tillgodogjort dig studierna och visa att du har båda fötterna på arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att göra din presentation fylligare, förtydliga din karriärriktning och lyfta fram din potential.

För dig som har några års arbetslivserfarenhet och söker en befattning utan verksamhets- eller personalansvar lägger vi extra fokus på hur du bäst drar fördel av den erfarenhet du har och hur du samtidigt visar ett tydligt fokus på framtiden. Vi hjälper dig att skapa en röd linje i din ansökan och visa vad som lett fram till där du är idag och binda ihop det med den tjänst du söker.

Speciellt utformad för dig som söker en chefsbefattning med verksamhets- eller personalansvar tittar vi på dina ledaregenskaper, resultat, din förståelse för verksamheten och tidigare chefserfarenhet. Vi hjälper dig att fokusera ansökan mot ledarskapet, affären eller processerna.