Fyra steg till att bli Linkedin-proffs - Sveriges Arkitekter

Som medlem kan du kostnadsfritt ta del av ett fyrstegsprogram som hjälper dig att enkelt komma igång med Linkedin. På några dagar går du från nybörjare till en rätt avancerad Linkedin-användare. Vi hjälper dig med att komma igång, hur du jobbar vidare med din profil och hur du utvecklar ditt kontaktnät.
Anmäl dig här 

Programmets fyra delar skickas till dig per mejl. Varje del innehåller viktiga saker att tänka på och några uppgifter som hjälper dig framåt. Fokus ligger på hur du får effekt av din närvaro på Linkedin.

De fyra delarna i programmet

 1. Kom igång med Linkedin
 2. Bygg en stark profil för att skapa intresse
 3. Så använder du ditt kontaktnät för att nå ut
 4. Håll dig levande på LinkedIn

Några av de ämnen vi går igenom

 • Vad är Linkedin och vad är det bra för?
 • Var ska jag börja?
 • Vad kan jag ha för förhållningssätt till Linkedin?
 • Vilka är framgångsfaktorerna för en stark profil?
 • Hur funkar kontakter på Linkedin?
 • Vilka kontakter ska jag söka upp och vilka förfrågningar ska jag acceptera?
 • Hur jobbar jag med grupper?
 • Hur kan jag använda Linkedin i min vardag?
 • Hur kan jag hitta jobb på Linkedin?
 • Vad ska jag ha för inställningar för mitt Linkedin-konto?