Vi tar tempen på arkitektbranschen

Sveriges Arkitekter har tagit tempen på arkitektbranschen sedan 2015 i sin årliga branschrapport. I år presenteras den på ett lunchseminarium i Göteborg, öppet för medlemmar och alla andra intresserade.

Chefsjurist Jens Andersson berättar om innehållet i branschrapporten. Malin Michaelsson, ordförande i Sveriges Arkitekter Västra Götaland, inleder.

Fokus på Göteborg och dess konjunktur får vi av Gunilla Grahn-Hinnfors, konsult med en bakgrund som stadsbyggnadschef på Västsvenska Handelskammaren och som bostadsreporter på Göteborgs-Posten. Hon lovar också ett medskick till arkitektkåren.

Landskapsarkitekterna Sabina Richter och My Lekberg från 02 Landskap medverkar med en spaning om arkitektföretagande.

Vi bjuder på lätt lunch.

För dig som inte kan närvara direktsänder vi seminariet, länk kommer på denna sida. Seminariet kommer också att kunna ses i efterhand.

Varmt välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Arkitekturdagar Lidköping
Event

Arkitekturdagar Lidköping

Välkommen att delta när vi pratar arkitektur och gestaltad livsmiljö i Lidköping. Ta del av föreläsningar, guidade turer och ge ditt bidrag i arbetet med riktlinjer för arkitektur och gestaltning i vår arkitekturverkstad.

Datum::
IFLA World Congress 2023
Event

IFLA World Congress 2023

Den 28–30 september 2023 är Sveriges Arkitekter med och arrangerar världens i särklass största årliga konferens för kollegor inom landskapsarkitektur...

Datum::
Emergent Interaction
Sveriges Arkitekter Skåne

Emergent Interaction

IFLA – International Federation of Landscape Architects världskongress livesänds med lokalt program.

Datum::