Vi tar tempen på arkitektbranschen

Sveriges Arkitekter har tagit tempen på arkitektbranschen sedan 2015 i sin årliga branschrapport. I år presenteras den på ett lunchseminarium i Göteborg, öppet för medlemmar och alla andra intresserade.

Presentation av branschrapporten 2022

Videon kräver godkännande av cookies för tredjepart, Youtube.com. Genom att visa videon godkänner du att cookies sparas från Youtube.com enligt deras villkor.
Gå till videon på Youtube.com
Se presentationen av årets branschrapport här.

Chefsjurist Jens Andersson berättar om innehållet i branschrapporten. Malin Michaelsson, ordförande i Sveriges Arkitekter Västra Götaland, inleder.

Fokus på Göteborg och dess konjunktur får vi av Gunilla Grahn-Hinnfors, konsult med en bakgrund som stadsbyggnadschef på Västsvenska Handelskammaren och som bostadsreporter på Göteborgs-Posten. Hon lovar också ett medskick till arkitektkåren.

Landskapsarkitekterna Sabina Richter och My Lekberg från 02 Landskap medverkar med en spaning om arkitektföretagande.

Vi bjuder på lätt lunch.

För dig som inte kan närvara direktsänder vi seminariet, länk kommer på denna sida. Seminariet kommer också att kunna ses i efterhand.

Varmt välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR
Kurs

BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR

YH-utbildningen BIM verktyg: punktmolnsmodellering och Virtual Reality passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
Koloniholkar
Visning

Koloniholkar

Välkommen att se en utställning om koloniholkar med frågeställningar kring djur kopplat till människan, klimatförändringarna och konsekvenserna av omvandlingen av landsbygdens landskap.

Datum::