Utställningen Grupperingar av Kjellander Sjöberg

Den 19 maj – 7 juni öppnar Kjellander Sjöberg upp workshopen i Malmö för utställningen Grupperingar, som en del av designfestivalen Southern Sweden Design Days*. Utställningen visar exempel från de svenska och brittiska kontoren Mae Architects, Mareld Landskap, IF_DO, Mole Architects, We Made That och Fisher Cheng.

Med utgångspunkt i årets tema Proximity belyser utställningen hur vi upplever staden i olika skalor. Kan en lokal tillhörighet och identitet ha en positiv inverkan på hur vi använder stadsrummet? Är upplevelsen av ”vi” -känsla baserad på geografisk närhet eller uppfattad kulturell och värderingsmässig gemenskap? Begreppet grupp och grupperingar undersöks utifrån skalorna stadsdel, stadspark, grannskap, institution, kvarter, arbetsplats och bostad.

*Southern Sweden Design Days är en internationell årligt återkommande designfestival i Malmö, med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Under fyra dagar skapas en plattform för verksamheter inom design genom seminarier, workshops, utställningar och nätverksevent.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Arkitekturdagar Lidköping
Event

Arkitekturdagar Lidköping

Välkommen att delta när vi pratar arkitektur och gestaltad livsmiljö i Lidköping. Ta del av föreläsningar, guidade turer och ge ditt bidrag i arbetet med riktlinjer för arkitektur och gestaltning i vår arkitekturverkstad.

Datum::
A-prat med Fria folket
Sveriges Arkitekter Västra Götaland

A-prat med Fria folket

Sveriges Arkitekter Västra Götaland bjuder in till A-prat med Fria Folket på Röhsska museet.

Datum::