Stadsvandring i Hagastaden

Följ med på stadsvandring i Hagastaden den 23 maj. Begränsat antal platser. Anmäl dig i formuläret nedan.

Med en kombination av bostäder, parker, torg och ett kunskapsintensivt näringsliv inom life science, växer Hagastaden fram ovanpå en överdäckning av motorvägar och järnväg, och kopplar samman Stockholm och Solna.

Ur Stockholms stads beskrivning

Stockholms arkitektförening bjuder in till stadsvandring med arkitekturnedslag i Hagastaden – ett av Stockholms stads största, och kanske mest omtalade stadsutvecklingsprojekt.

Vi startar i Stockholms stads showroom där vi får en introduktion till idéerna för stadsplanen och dess genomförande. Därefter går vi tillsammans igenom Norra stationsparken där vi får en kort presentation av några av landskapsarkitekterna bakom utformningen. Avslutningsvis besöker vi två uppmärksammade byggnader – Forskaren och Cederhusen och träffar arkitekterna bakom verken.

När: 23 maj
Plats: Vi samlas i stadens showroom, Solnavägen 3A.
Tid: Klockan 17:00 (kom gärna 10 min innan).

Guidningen arrangeras av Stockholms stads besökskommunikatör Camilla Edvinsson och Stockholms arkitektförening genom Mårten Leringe och Joanna Zawieja.

Begränsat antal platser. Först till kvarn. Anmäl dig i formuläret nedan.

Anmäl dig till eventet

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Bokrelease Arkitektur Förlag
Event

Bokrelease Arkitektur Förlag

Upptäck Carl-Axels Ackings unika produktion! Under kvällen medverkar arkitekterna Bengt Acking och Lisa Grape och bokens författare Ulf Wickbom i...

Datum::
Ta kontroll över din framtida lön
Event

Ta kontroll över din framtida lön

Välkommen till en informationsträff om din pension tillsammans med Skandia och Sveriges Arkitekter! De flesta anställda idag omfattas av tjänstepension.

Datum::
Rusta dig för en hållbar framtid – för dig utan jobb
Event

Rusta dig för en hållbar framtid – för dig utan jobb

Välkommen till en nätverksträff för dig som är arkitekt och saknar anställning. Ta chansen att både möta andra i samma situation och få inspiration inom några av kårens just nu viktigaste frågor.

Datum::