Stadsgårdsterminalen Social Club

Varmt välkommen på det sista samtalet före sommaren! Vi kommer prata om det magiska ämnet: att skapa kulturellt innehåll i staden. Och vi hoppas ni blir lika spralliga som vi när ni hör om det!

Vi samtalar om när kultur ger en plats identitet
– vad som får oss människor att vilja stanna kvar och vilja vara där? Vi pratar offentlig konst och kultur, konstnärliga visioner och belyser konkreta exempel på vad som händer i vår stad just nu. Kom och lyssna på de inspirerande och aktuella rösterna:

Ingmari Pagenkemper, egenföretagare, VD för bolaget Pagenkemper Unlimited
Brenda El Rayes, kompositör, musikproducent
Elin Stampe, konstnär, scenograf
Nina Piroth, moderator och initiativtagare från Oma Gusti

Förutom att bjuda er på de här queensen tar vi även med oss tårta och bubbel att fira med! Kom och ta med dig andra som kan uppskatta samtalet, dela mer än gärna inbjudan med ditt nätverk.

Vad?

Oma Gusti och Freda arkitekter presenterar tillsammans Stadsgårdsterminalen Social Club. En ny samtalsklubb om Stockholms utveckling inom kultur och stadsutveckling med fokus på hållbarhet och inkludering.

Hitta hit:

Gå mot Fotografiska från Slussen, här hittar du Stadsgårdsterminalen. Vi kommer utforska fler platser i den forna färjeterminalen och för just detta samtal håller vi till i den mest heliga delen av huset, kartrummet.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Chalmers Arkitektur Examensutställning 2023
Visning

Chalmers Arkitektur Examensutställning 2023

Chalmers Arkitektur bjuder in till sin stora årliga examensutställning där 100+ nyexaminerade arkitekter ställer ut sina arbeten.

Datum::
Utställningen NK:s möbler
Visning

Utställningen NK:s möbler

Under nära sju decennier tillverkade NK sina möbler i Nyköping. Produktionen vid NK:s verkstäder är en viktig del av svensk...

Datum::