Rafael Moneo

24 år efter invigningen av Moderna Museet och ArkDes på Skeppsholmen i Stockholm år 1998 återvänder Rafael Moneo till byggnaden för att ge en föreläsning om sina verk och sin karriär.

Det är med stor glädje som ArkDes presenterar en offentlig föreläsning av arkitekten Rafael Moneo, vinnare av Pritzker Prize och RIBA Royal Gold Medal och arkitekten bakom Moderna museet och ArkDes.
Några av Rafael Moneos mest slående verk är Nationalmuseet för romersk konst i Mérida, kulturcentret och auditoriet Kursaal i Donostia/San Sebastián, Cathedral of Our Lady of the Angels i Los Angeles samt utbyggnaden av Pradomuseet i Madrid.

Välkommen att delta i evenemanget fysiskt eller digitalt! Föreläsningen sker på engelska.

Föranmälan krävs för att delta fysiskt. Begränsat antal platser.
OSA senast 10 juni för fysiskt deltagande.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Föreläsning med Heba Khalil
Event

Föreläsning med Heba Khalil

A PRAT: Sveriges Arkitekter Västra Götaland börjar 2023 års program med en spännande internationell utblick till Egypten!

Datum::
Tre Om: att verka över gränser
Event

Tre Om: att verka över gränser

Sveriges Arkitekter Skånes samtalsserie TRE OM inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. I det tredje samtalet fokuserar vi på internationalitet och att arbeta över gränserna.

Datum::
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::