Rafael Moneo

24 år efter invigningen av Moderna Museet och ArkDes på Skeppsholmen i Stockholm år 1998 återvänder Rafael Moneo till byggnaden för att ge en föreläsning om sina verk och sin karriär.

Det är med stor glädje som ArkDes presenterar en offentlig föreläsning av arkitekten Rafael Moneo, vinnare av Pritzker Prize och RIBA Royal Gold Medal och arkitekten bakom Moderna museet och ArkDes.
Några av Rafael Moneos mest slående verk är Nationalmuseet för romersk konst i Mérida, kulturcentret och auditoriet Kursaal i Donostia/San Sebastián, Cathedral of Our Lady of the Angels i Los Angeles samt utbyggnaden av Pradomuseet i Madrid.

Välkommen att delta i evenemanget fysiskt eller digitalt! Föreläsningen sker på engelska.

Föranmälan krävs för att delta fysiskt. Begränsat antal platser.
OSA senast 10 juni för fysiskt deltagande.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Konferens 2022: Gestaltad livsmiljö
Event

Konferens 2022: Gestaltad livsmiljö

Årets konferens tar upp frågor som vilka värden och kvaliteter i våra gestaltade miljöer är betydelsefulla att bevara och utveckla när stora utmaningar som väpnad konflikt, klimatförändringar, hotat kulturarv, resurshushållning, ohälsa, segregation utmanar?

Datum::
Boldness and beuaty
Event

Boldness and beuaty

Welcome to the international Landscape Architecture Congress Boldness & Beauty.

Datum::
Stadsarkitektdagen 2022
Seminarium

Stadsarkitektdagen 2022

Boom utan krasch? Gestaltad livsmiljö i snabb tillväxt. Intresset för utbyggnad utanför storstäderna ökar, dels som en följd av återindustrialiseringen, dels en flytt till småstadens kvaliteter. Hur planerar vi för hållbar tillväxt? Vilka verktyg finns?

Datum::