Rafael Moneo

24 år efter invigningen av Moderna Museet och ArkDes på Skeppsholmen i Stockholm år 1998 återvänder Rafael Moneo till byggnaden för att ge en föreläsning om sina verk och sin karriär.

Det är med stor glädje som ArkDes presenterar en offentlig föreläsning av arkitekten Rafael Moneo, vinnare av Pritzker Prize och RIBA Royal Gold Medal och arkitekten bakom Moderna museet och ArkDes.
Några av Rafael Moneos mest slående verk är Nationalmuseet för romersk konst i Mérida, kulturcentret och auditoriet Kursaal i Donostia/San Sebastián, Cathedral of Our Lady of the Angels i Los Angeles samt utbyggnaden av Pradomuseet i Madrid.

Välkommen att delta i evenemanget fysiskt eller digitalt! Föreläsningen sker på engelska.

Föranmälan krävs för att delta fysiskt. Begränsat antal platser.
OSA senast 10 juni för fysiskt deltagande.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Utställningen NK:s möbler
Visning

Utställningen NK:s möbler

Under nära sju decennier tillverkade NK sina möbler i Nyköping. Produktionen vid NK:s verkstäder är en viktig del av svensk...

Datum::
Arkitekturträff Jönköping
Sveriges Arkitekter Jönköping-Kronoberg

Arkitekturträff Jönköping

Sveriges Arkitekter Jönköping-Kronoberg bjuder in till nästa träff för att diskutera Jönköpings kommande arkitekturvecka.

Datum::
Årsmöte Övre Norrland
Sveriges Arkitekter Övre Norrland

Årsmöte Övre Norrland

Sveriges Arkitekter Övre Norrland välkomnar alla sina medlemmar till årsmöte – digitalt eller på plats i Umeå, Skellefteå eller Luleå.

Datum::