Prisutdelning Viktor Larssons plats

Vid föreningens årsmöte tillkännagavs att Arkitekturpris i Västmanland 2022 tilldelas Viktor Larssons plats i Västerås. Nu har vi glädjen att bjuda in till prisutdelning.

Tekniska nämndens ordförande Anna Thunell medverkar liksom landskapsarkitekt LAR/MSA Kerstin Ekefjäll, projektledare på teknik- och fastighetsförvaltningen, som tillsammans med landskapsarkitekt LAR/MSA Anneli Rosendahl, DCL. 13 arkitekter och ingenjörer AB, kommer att berätta kort om projektet.

Alla är hjärtligt välkomna!

Prisutdelningen avslutar Västerås Arkitekturdagar.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR
Kurs

BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR

YH-utbildningen BIM verktyg: punktmolnsmodellering och Virtual Reality passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
Studio B3 – Stockholm Design Week
Event

Studio B3 – Stockholm Design Week

Under Stockholm Design Week är du välkommen att besöka oss dagtid klockan 9–17, mån-fre, samt på våra kvällsevenemang. Mässmingel Tisdag...

Datum::7 februari kl.18-22 och 9 februari kl.17-21