Leverantörsdag – Göteborgs Stad

Så här arbetar vi praktiskt med hållbarhet i upphandlingarna.

Nu är det dags för leverantörsträff för arkitekter igen. Flera som deltog förra gången önskade mer dialog kring hållbarhetsarbete.
Vi bjuder därför in till en träff med fokus på hur vi arbetar praktiskt med hållbarhet i upphandlingar. Med oss har vi Göteborgs Stads stadsarkitekt Björn Siesjö som delar sina tankar om hur vi tillsammans bygger vår stad.

Tillsammans med er arkitekter vill vi tänka klokt och dela erfarenheter för att nå långsiktig arkitektonisk kvalitet och ett hållbart byggande.

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Föreläsning med Heba Khalil
Event

Föreläsning med Heba Khalil

A PRAT: Sveriges Arkitekter Västra Götaland börjar 2023 års program med en spännande internationell utblick till Egypten!

Datum::
Tre Om: att verka över gränser
Event

Tre Om: att verka över gränser

Sveriges Arkitekter Skånes samtalsserie TRE OM inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. I det tredje samtalet fokuserar vi på internationalitet och att arbeta över gränserna.

Datum::
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::