BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR

YH-utbildningen BIM verktyg: punktmolnsmodellering och Virtual Reality passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Varmt välkommen att lära dig hela flödet Scan-to-BIM!

I kursen Punktmoln och VR blandar vi genomgång av praktiska moment med teori samt praktiska övningar genom hela flödet av Scan-to-BIM. Här lär du dig processen och dess viktiga steg från att specificera kravställning för skanning och modellering, arbetsflöde av laserskanning och inmätning på plats, bearbetning av punktmoln(registrering), modellering från punktmoln i Autodesk Revit samt viktigt att tänka på vid leverans. Som avslutande del i kursen utforskar vi tekniken Virtual Reality och arbetsflöden från BIM-modeller för visualisering, simulering och träning.

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Föreläsning med Heba Khalil
Event

Föreläsning med Heba Khalil

A PRAT: Sveriges Arkitekter Västra Götaland börjar 2023 års program med en spännande internationell utblick till Egypten!

Datum::
Tre Om: att verka över gränser
Event

Tre Om: att verka över gränser

Sveriges Arkitekter Skånes samtalsserie TRE OM inriktar sig på frågor som belyser arkitektrollen idag och i framtiden. I det tredje samtalet fokuserar vi på internationalitet och att arbeta över gränserna.

Datum::
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::