In to the office

Välkommen till Stockholms största öppna hus för landskapsarkitektur. En del av IFLA world congress 2023 Stockholm och Nairobi.

Sveriges Arkitekter arrangerar tillsammans med Kenyas arkitektförbund den största internationella kongressen för landskapsarkitektur och för första gången är kongressen bilateral: den kommer att äga rum i Stockholm och Nairobi samtidigt. Det är den 59:e IFLA världskongressen i ordningen och genomförs på uppdrag av the International Federation of Landscape Architects.

Temat, Emergent Interaction, är en uppmaning till agerande. För att möta en framtid där många livsmiljöer i allt högre grad präglas av klimatförändringar, med social ojämlikhet och förlust av biologisk mångfald som följd, vill vi stärka branschens samlade kompetens och potential att bidra i utformningen av fler och modigare lösningar.

Som del av världskongressen öppnar ett tiotal kontor i Stockholm upp sina dörrar och bjuder in till en after work utspridd över staden. Som medlem i Stockholms Arkitektförening ges du möjlighet att ta del av detta – ta chansen att spana in olika kontor, mingla och knyt kontakter med kollegor från när och fjärran och ta del av kontorens olika programpunkter.

Mer information och kartor till de olika kontoren.

Kontoren slår upp sina portar kl 17.30. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.

Arrangör: IFLA (Stockholms Arkitektförening genom Maria Höök och Anders Kling)

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Panelsamtal om AI – digitala verktyg
Event

Panelsamtal om AI – digitala verktyg

Sveriges Arkitekter Studenterna bjuder in till Panelsamtal om AI i digitala verktyg. Ställ dina frågor till experter.

Datum::
Kunskapsutveckling om vårdbyggnader – CVA som kunskapsnod
Webbutbildning

Kunskapsutveckling om vårdbyggnader – CVA som kunskapsnod

Med utgångspunkt i några av de senaste rapporterna som Centrum för vårdens arkitektur publicerat ger detta webbinarium en introduktion till kunskapsutveckling för vårdbyggande.

Datum::
Stadsarkitekt x 3
Sveriges Arkitekter Västra Götaland

Stadsarkitekt x 3

Tre städer och tre olika roller och mandat. ”Vem skapar stadens rum? Hur ser samspelet ut mellan olika aktörer?”Sveriges Arkitekter...

Datum::