In to the office

Välkommen till Stockholms största öppna hus för landskapsarkitektur. En del av IFLA world congress 2023 Stockholm och Nairobi.

Sveriges Arkitekter arrangerar tillsammans med Kenyas arkitektförbund den största internationella kongressen för landskapsarkitektur och för första gången är kongressen bilateral: den kommer att äga rum i Stockholm och Nairobi samtidigt. Det är den 59:e IFLA världskongressen i ordningen och genomförs på uppdrag av the International Federation of Landscape Architects.

Temat, Emergent Interaction, är en uppmaning till agerande. För att möta en framtid där många livsmiljöer i allt högre grad präglas av klimatförändringar, med social ojämlikhet och förlust av biologisk mångfald som följd, vill vi stärka branschens samlade kompetens och potential att bidra i utformningen av fler och modigare lösningar.

Som del av världskongressen öppnar ett tiotal kontor i Stockholm upp sina dörrar och bjuder in till en after work utspridd över staden. Som medlem i Stockholms Arkitektförening ges du möjlighet att ta del av detta – ta chansen att spana in olika kontor, mingla och knyt kontakter med kollegor från när och fjärran och ta del av kontorens olika programpunkter.

Mer information och kartor till de olika kontoren.

Kontoren slår upp sina portar kl 17.30. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.

Arrangör: IFLA (Stockholms Arkitektförening genom Maria Höök och Anders Kling)

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
IFLA World Congress 2023
Event

IFLA World Congress 2023

Den 28–30 september 2023 är Sveriges Arkitekter med och arrangerar världens i särklass största årliga konferens för kollegor inom landskapsarkitektur...

Datum::
Emergent Interaction
Sveriges Arkitekter Skåne

Emergent Interaction

IFLA – International Federation of Landscape Architects världskongress livesänds med lokalt program.

Datum::
Lunds nya stadsdel – Brunnshög
Visning

Lunds nya stadsdel – Brunnshög

Seniorarkitekterna i Skåne bjuder in till studiebesök och möte i Lund.

Datum::