Få koll på din tjänstepension

Vet du att du har en stor förmån från ditt jobb? Du har en tjänstepension som din arbetsgivare regelbundet sätter av pengar till. Välkommen på en digital informationsträff för dig som arbetar i privat sektor och omfattas av kollektivavtal.

Vet du att du har en stor förmån från ditt jobb? Du har en tjänstepension som din arbetsgivare regelbundet sätter av pengar till. Pengar som blir din framtida lön när du gått i pension.

Du kan påverka din pension

Du kan påverka din framtid genom att göra vissa aktiva val. Vi vill därför bjuda in dig till en informationsträff om din framtida pension och de viktiga val du kan göra.

Träffen sker i samarbete med Skandia

Vi kommer bland annat att prata om:

  • Vilka delar består din pension av?
  • Så fungerar din tjänstepension
  • Hur mycket sätter din arbetsgivare av till dig?
  • Hur fungerar löneväxling?
  • Så kan du påverka ditt framtida pensionsparande
  • Har du rätt skydd för din familj?

Efter mötet kan du ta nästa steg och boka en individuell rådgivning utan extra kostnad. Där får du hjälp att göra kloka pensionsval som passar just dig.

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR
Kurs

BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR

YH-utbildningen BIM verktyg: punktmolnsmodellering och Virtual Reality passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
Nyfiken på Iggy och Tolv hus i Malmö?
Visning

Nyfiken på Iggy och Tolv hus i Malmö?

Seniorarkitekterna inbjuder till visning onsdagen den 29 mars. Arkitekten och byggherren Cord Siegel guidar i det omtalade och prisade hyreshuset Iggy beläget i Sorgenfri, Malmö.

Datum::