Dagens insikt – morgondagens utsikt!

Vi på Schüco jobbar för en hållbar utveckling inom byggbranschen, utan att tappa fokus på det som är en av våra viktigaste uppgifter – att skapa utsikt. Nu önskar vi bjuda in dig till en inspirerande eftermiddag i sällskap av en av Stockholms bästa utsikter!

Platsen är noga utvald och arkitekten Alessandro Ripellino kommer att presentera byggnaden Kajplats 6 med just vidunderlig utsikt.

Vi kommer att lansera nya utgåvan av prisbelönta inspirationsmagasinet Utsikt och såklart prata om vårt ständigt pågående arbete kring hållbarhet med koppling till att skapa insikter, utsikter och beständig arkitektur.

Vi bjuder på eftermiddagsfika som efter presentationerna övergår till en festlig AW med drinkar, tilltugg och trevligt umgänge.

OSA senast den 17 april till sverige@schueco.com 

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Architecture Lund University 60 years
Event

Architecture Lund University 60 years

We want to celebrate this anniversary together with students, former students, employees, partners and the public. During the autumn, we invite the public to our exhibitions, seminars and open lectures to celebrate our anniversary.

Datum::
ARKDGN 2024
Event

ARKDGN 2024

10 september arrangerar Sveriges Arkitekter och Form/Design Center det årliga evenemanget Arkitekturdagen.

Datum::
The Great Repair Moves North
Visning

The Great Repair Moves North

Hur kan arkitekturen fungera som en reparerande kraft i en värld ärrad av exploatering av resurser och människor, sargad av ojämlikhet, segregation och krig?

Datum::