Dagens insikt – morgondagens utsikt!

Vi på Schüco jobbar för en hållbar utveckling inom byggbranschen, utan att tappa fokus på det som är en av våra viktigaste uppgifter – att skapa utsikt. Nu önskar vi bjuda in dig till en inspirerande eftermiddag i sällskap av en av Stockholms bästa utsikter!

Platsen är noga utvald och arkitekten Alessandro Ripellino kommer att presentera byggnaden Kajplats 6 med just vidunderlig utsikt.

Vi kommer att lansera nya utgåvan av prisbelönta inspirationsmagasinet Utsikt och såklart prata om vårt ständigt pågående arbete kring hållbarhet med koppling till att skapa insikter, utsikter och beständig arkitektur.

Vi bjuder på eftermiddagsfika som efter presentationerna övergår till en festlig AW med drinkar, tilltugg och trevligt umgänge.

OSA senast den 17 april till sverige@schueco.com 

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Panelsamtal om AI – digitala verktyg
Event

Panelsamtal om AI – digitala verktyg

Sveriges Arkitekter Studenterna bjuder in till Panelsamtal om AI i digitala verktyg. Ställ dina frågor till experter.

Datum::
Kunskapsutveckling om vårdbyggnader – CVA som kunskapsnod
Webbutbildning

Kunskapsutveckling om vårdbyggnader – CVA som kunskapsnod

Med utgångspunkt i några av de senaste rapporterna som Centrum för vårdens arkitektur publicerat ger detta webbinarium en introduktion till kunskapsutveckling för vårdbyggande.

Datum::
Stadsarkitekt x 3
Sveriges Arkitekter Västra Götaland

Stadsarkitekt x 3

Tre städer och tre olika roller och mandat. ”Vem skapar stadens rum? Hur ser samspelet ut mellan olika aktörer?”Sveriges Arkitekter...

Datum::