Arkmeet 2024

Välkommen till en exklusiv kunskapsdag för dig som är marknadsförare inom arkitektur. Boka in det i din kalender redan nu!

Sveriges Arkitekter anordnar för första gången ett tillfälle för dig som är befintlig och/eller ny annonsör och samarbetspartner till oss. Ta chansen att lära dig mer om arkitektur och hur arkitekter tänker och arbetar. Träffa arkitekter och lyssna på hur de resonerar när de väljer material och leverantörer etc. Få koll på hur många arkitekter det finns, hur många som är medlemmar hos Sveriges Arkitekter och hur återväxten ser ut.

Du kommer att träffa arkitekter från olika discipliner i små grupper och prata kring aktuella teman. Mingel och enklare förfriskningar utlovas.

Vilka ämnen är mest intressanta för dig? Välj gärna ett eller flera ämnen:

Vilka ämnen är du intresserad av

Arkmeet – 2024

Inbjudan är exklusiv för dig och en kollega. Antalet deltagare är max 40 personer. Är eventet fullbokat kan du ställa dig på väntelista. Anmäl dig senast den 10 september 2024.

Välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
Architecture Lund University 60 years
Event

Architecture Lund University 60 years

We want to celebrate this anniversary together with students, former students, employees, partners and the public. During the autumn, we invite the public to our exhibitions, seminars and open lectures to celebrate our anniversary.

Datum::
ARKDGN 2024
Event

ARKDGN 2024

10 september arrangerar Sveriges Arkitekter och Form/Design Center det årliga evenemanget Arkitekturdagen.

Datum::
The Great Repair Moves North
Visning

The Great Repair Moves North

Hur kan arkitekturen fungera som en reparerande kraft i en värld ärrad av exploatering av resurser och människor, sargad av ojämlikhet, segregation och krig?

Datum::