Arkitekturgalan 2023

Måndag den 13 mars är det dags för 2023 års Arkitekturgala. För första gången i förbundets historia delar Sveriges Arkitekter ut sina priser ut i Göteborg.

Martin Arfalk, Mischa Billing och Helena Bjarnegård deltar i ett panelsamtal om arkitekturpriserna i dag och i framtiden.

Äntligen får vi se fram emot en måndag!

Den 13 mars 2023 är det dags att återigen prisa Sveriges bästa arkitektur på Arkitekturgalan. Vi ser fram emot att träffa alla på eftermiddagen på Lisebergsteatern för prisutdelning och inspiration, för att senare mingla, äta och kanske dansa på Världskulturmuseet på kvällen.

Läs mer och anmäl dig via www.arkitekturgalan.se

Varmt välkommen!

Relaterade evenemang

Visa alla evenemang
BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering
Kurs

BIM verktyg – Parametriskdesign och programmering

YH-utbildningen BIM-verktyg: Parametrisk design och programmering passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR
Kurs

BIM verktyg – Punktmolnsmodellering och VR

YH-utbildningen BIM verktyg: punktmolnsmodellering och Virtual Reality passar såväl dig som redan är i branschen och vill utöka din kompetens, som dig som vill komplettera eller bygga på tidigare studier. Utbildningen är kostnadsfri och ger dig YH-poäng.

Datum::
Byggnadsintegrerade solceller – Sverige
Event

Byggnadsintegrerade solceller – Sverige

Inom ramen för internationella samarbetet IEA PVPS Task 15 ordnas seminarium om integrerade solceller ur ett svenskt perspektiv. Var vi...

Datum::